Ben je bingewatcher? Helaas met Sherlock gaat dat niet echt op. De afleveringen van Sherlock duren namelijk bijna 1,5 uur. Het is gewoon net een film waarnaar je zit te kijken. Een goede film. En een film waarbij je niet kunt wachten totdat je de volgende aflevering kunt zien. Daarom is Sherlock vandaag onze Netflix TIP! 

sherlock-netflix

Sherlock op Netflix

Sherlock Holmes, u allen vast bekend van vroeger of van horen zeggen, is in een nieuw en modern jasje gegoten. Samen met Dokter Watson, een oud militair dat in Afghanistan heeft gediend, woont Sherlock op Baker Street. Sherlock is een persoon dat met een blik op iemand zowat zijn hele leven kan vertellen. Het lijkt een beetje op Lie to me. In iedere aflevering wordt een moord of iets dergelijks opgelost, maar er gebeurt meer! Er is namelijk een fantastische rode draad en deze heet ‘Jim Moriarty’. Zie het filmpje hieronder… Ik krijg echt kippenvel van deze kerel. Sherlock is aangrijpend, vernieuwend, steeds weer anders, treffend en ja… verslavend!

Op Netflix kan je drie seizoenen met daarin drie afleveringen bekijken. Zeker een aanrader!

Bekijk hier Sherlock op Netflix

You May Also Like

One comment

Reply

Ik ben geen bingewatcher. Ik beperk me meestal tot 1 aflevering per keer. Behalve bij de Walking Dead heb ik er een keer wat meer achter elkaar gekeken.

Laat hier je reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.