Die mooie foto verdient een mooie plaats

24 april 2018

Die mooie foto verdient een mooie plaats

24 april 2018
foto op hout via albelli.nl

In ons vorige huis hadden we vrij weinig foto’s van ons gezin hangen. Gewoon omdat het huis zo klein was, nog meer drukte paste echt niet. Nu we een groter huis hebben, hebben we ook alle ruimte voor foto’s! Zo hebben we in de gang een hele grote plaat van de meiden hangen en hangt er in de woonkamer een foto van de meiden met Mello. Alleen een familiefoto ontbrak nog!

Familiefoto op hout

Van Albelli mocht ik een foto op hout laten maken. Dat liet ik me niet twee keer zeggen en ik bestelde de net gemaakte foto van ons gezin. Want die foto waar we, inclusief Jones, allemaal op staan en met de herinneringen van die dag, is natuurlijk super om ergens in huis op te hangen.

Het voordeel van Albelli is dat je je producten, zelfs als je in het buitenland woont (binnen Europa), snel binnen hebt. Binnen een week werd de foto geleverd en kon ik op zoek gaan naar een plek om hem op te hangen.

De planken waarom de foto is gedrukt zijn van duurzaam vurenhout en hebben een whitewash eroverheen. De kleuren komen daardoor heel natuurlijk over, terwijl je nog wel de planken ziet. Tijdens het bestelproces kun je kiezen of je de planken verticaal wilt hebben of horizontaal. Wij kozen voor horizontaal, zoals je kunt zien.

Je kunt de foto op hout ook buiten onder een afdakje hangen, want het is UV bestendig. Je zou dus ook een familiefoto kunnen maken en er een tekst aan toevoegen, zodat je je eigen unieke naambordje hebt!

 

Ik ben er eerlijk gezegd nog niet uit, waar ik deze foto ga ophangen. Hout op hout is niet zo mooi, een beetje te druk. Maar, ons hele huis bestaat zowat uit hout…. Ik moet nog even op zoek naar een mooi plekje!

foto op hout via albelli.nl

marlieke

Marlieke is moeder van Eva en Liza. Ze is in 2014 geƫmigreerd naar Zwitserland en houdt je op Lovethat op de hoogte van haar leven daar. Als moeder, als vrouw, als zelfstandig ondernemer en vooral als zichzelf.

All posts

No Comments

Laat hier je reactie achter

Dit ben ik

Dit ben ik

Marlieke

Leuk dat je op Lovethat.nl komt neuzen! Ik ben Marlieke en woon met mijn man en twee meiden in Zwitserland. Op Lovethat lees je meer over mijn leven en over dat wat mij interesseert, inspireert en motiveert!

Liefs Marlieke

Mis nooit meer een artikel!

Voeg je bij 2.719 andere abonnees

Volg ons op Facebook

Follow

Laatste berichten

×