Maleficent – veel meer dan ik had verwacht

Sprookjes die verfilmd worden en dan met veel fantasie en zwarte kleuren, zijn over het algemeen niet aan mij besteed. Toch keken wij vanavond Maleficent. Ik zat achter de computer en keek met een half oog mee. Niet heel erg geïnteresseerd maar wel genoeg. De film begon best vrolijk en ik was dan ook snel meer naar de tv aan het kijken dan naar mijn beeldscherm. Totdat er een tijdje niks gezegd werd en ik weer meer naar mijn beeldscherm keek. Zo ging het even door totdat het verhaal me greep.

Maleficent is een verhaal met veel donkere beelden. Die donkere plekken beelden de gemoedstoestand van de boze heks Maleficent uit. Maar ze heeft ook een andere kant en die lieve kant maakte dat ik de film wel erg tof vond. Het verhaal van Doornroosje op een andere manier beschreven en vanuit een ander perspectief bekeken. Dat werkte voor mij erg goed. Ik vond het leuk, boeiend en bleef kijken (ook al was ik extreem moe). Ik geef hem je graag als tip mee!

Maleficent is inmiddels op DVD te koop

En prinses Aurora

En prinses Aurora

De jonge Maleficent

De jonge Maleficent

De drie goede feeën zijn fantastisch

De drie goede feeën zijn fantastisch

Dit soort plaatjes trekken me niet echt aan

Dit soort plaatjes trekken me niet echt aan, daardoor had ik de film dus ook bijna niet gekeken

Marlieke is moeder van Eva en Liza. Ze is in 2014 geëmigreerd naar Zwitserland en houdt je op Lovethat op de hoogte van haar leven daar. Als moeder, als vrouw, als zelfstandig ondernemer en vooral als zichzelf.

5 Comments

Laat hier je reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: