Mag ik alsjeblieft… Mijn lijstje!

Sinterklaas is natuurlijk een kinderfeest, maar wij grote kinderen mogen natuurlijk niet vergeten worden. Daarom dacht ik, als ik nou een mooi lijstje maak met al mijn wensen, dan komt er vast wel 1 wens uit! Wat denk je?

Zoek jij nog inspiratie voor je eigen verlanglijstje? Misschien doe je wel wat leuke ideetjes op!

Mijn lijstje

Op mijn lijstje staan grote en kleine dingen. Zo wil ik heel graag een elektrische fiets, maar een statief voor de iPhone is ook heel hard nodig. Daarbij wil ik voor Lovethat nou eens een mooi servies(bord) hebben, zodat mijn foto’s van eten eens wat mooier zijn. Mijn lijstje is dus heel erg divers en dat is toch wel zo leuk!

Leukste-acht-Marlieke

Shoot, Anki Wijnen | Kitchencraft Maatlepels | Blond Amsterdam mokken | DKNY Be Delicious for Women | Recepten organizer van Me & My Big Ideas | Elektrische fiets – Vogue E1 | Mooi bord van IItala Kastehelmi | Gorillapod voor iPhone en Canon

Heb je zelf ook een verlanglijstje gemaakt? Ik ben benieuwd wat jij graag zou willen hebben als je de keuze had!

In dit artikel heb ik gebruik gemaakt van affiliatielinks

Marlieke is moeder van Eva en Liza. Ze is in 2014 geëmigreerd naar Zwitserland en houdt je op Lovethat op de hoogte van haar leven daar. Als moeder, als vrouw, als zelfstandig ondernemer en vooral als zichzelf.

11 Comments

Laat hier je reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: