Sinterklaas is natuurlijk een kinderfeest, maar wij grote kinderen mogen natuurlijk niet vergeten worden. Daarom dacht ik, als ik nou een mooi lijstje maak met al mijn wensen, dan komt er vast wel 1 wens uit! Wat denk je?

Zoek jij nog inspiratie voor je eigen verlanglijstje? Misschien doe je wel wat leuke ideetjes op!

Mijn lijstje

Op mijn lijstje staan grote en kleine dingen. Zo wil ik heel graag een elektrische fiets, maar een statief voor de iPhone is ook heel hard nodig. Daarbij wil ik voor Lovethat nou eens een mooi servies(bord) hebben, zodat mijn foto’s van eten eens wat mooier zijn. Mijn lijstje is dus heel erg divers en dat is toch wel zo leuk!

Leukste-acht-Marlieke

Shoot, Anki Wijnen | Kitchencraft Maatlepels | Blond Amsterdam mokken | DKNY Be Delicious for Women | Recepten organizer van Me & My Big Ideas | Elektrische fiets – Vogue E1 | Mooi bord van IItala Kastehelmi | Gorillapod voor iPhone en Canon

Heb je zelf ook een verlanglijstje gemaakt? Ik ben benieuwd wat jij graag zou willen hebben als je de keuze had!

In dit artikel heb ik gebruik gemaakt van affiliatielinks

You May Also Like

11 comments

Reply

Die gorilla pod ziet er echt gaaf uit! Shoot is echt een aanrader.

Reply

Ik heb heel vroeger een GorillaPod gehad en natuurlijk nu ik m wil gebruiken kan ik m niet vinden!!

Reply

Leuk he verhuizen 😉 Of was je hem daarvoor al kwijt.

Reply

Daarvoor denk ik al, of misschien wel weggegeven. Ook nooit nodig gehad en nu mis ik hem!

Reply

Oh shoot staat ook op mijn lijstje!

Reply

Leuk! Ik ben onwijs benieuwd naar dat boek

Reply

Is een elektrische bakfiets niets voor jou????

Reply

Nee, een gewone is handiger

Reply

Mooi lijstje hoor 😀

Reply

Wat een leuke ideeën! Ik moet mijn online lijstje voor familieleden nog aanvullen, dus hier heb ik wel wat aan 🙂 Ik heb een elektrische bakfiets en dat bevalt uitstekend. Heb je mijn Sinterklaas-link-up gezien? http://www.mizflurry.nl/2015/11/sintspiratie-7-leuke-sinterklaaslinks.html

Reply

Dat was ook precies de bedoeling! Ik heb idd wel wat voorbij zien komen laatst, leuk!!!

Laat hier je reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.