Onderstaand nummer kwam ik via de Facebookpagina van een van mijn buren tegen. Het is de lokale band Fäaschbänkler met hun nieuwe nummer. Natuurlijk trok de titel me aan (beter was natuurlijk Liza met Z geweest, maar daar hoor je niks van) en na de eerste klanken bleven we (Floris keek met me mee) toch hangen naar wat ging komen. Ik zeg; een heerlijk nummer voor de aanstaande carnaval! Het heeft alles; humor, lekker deinen, soort van meeblèren en volgens mij drink je er ook heerlijk bier op!

Alvast veel plezier met luisteren!

Meer info: www.f–b.ch

You May Also Like

3 comments

Reply

Die muziek!!! Zo leuk!
En die clip… lig helemaal in een deuk hier!
Wat zullen jullie veel lol hebben met Carnaval!

Reply

Oh heerlijk! Jullie gaan een geweldige carnaval tegemoet zo te merken 😉

Reply

hahaha geweldig! Blijvertje denk? 😉

Laat hier je reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.