Liebe Lisa… tof voor de carnaval

Onderstaand nummer kwam ik via de Facebookpagina van een van mijn buren tegen. Het is de lokale band Fäaschbänkler met hun nieuwe nummer. Natuurlijk trok de titel me aan (beter was natuurlijk Liza met Z geweest, maar daar hoor je niks van) en na de eerste klanken bleven we (Floris keek met me mee) toch hangen naar wat ging komen. Ik zeg; een heerlijk nummer voor de aanstaande carnaval! Het heeft alles; humor, lekker deinen, soort van meeblèren en volgens mij drink je er ook heerlijk bier op!

Alvast veel plezier met luisteren!

Meer info: www.f–b.ch

3 Comments

 • 12 november 2014 at 09:43 — Reply

  Die muziek!!! Zo leuk!
  En die clip… lig helemaal in een deuk hier!
  Wat zullen jullie veel lol hebben met Carnaval!

 • 12 november 2014 at 10:51 — Reply

  Oh heerlijk! Jullie gaan een geweldige carnaval tegemoet zo te merken 😉

 • 12 november 2014 at 19:56 — Reply

  hahaha geweldig! Blijvertje denk? 😉

Laat hier je reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: