Landschapsfoto’s met de iPhone 6

De iPhone 6 staat erom bekend dat hij mooie foto’s maakt. Nou ben ik het daar op zich wel mee eens, alleen niet binnen en ‘s avonds. Dus nee, het vervangt de normale camera niet, maar ik neem de normale camera ook niet meer zo heel vaak mee. Mijn laatste crush met de iphone zijn de landschapsfoto’s. Ik vind namelijk dat deze foto’s echt tof uit de iPhone rollen. Natuurlijk heb ik ook wel een mooie omgeving om op de foto te zetten, daar ben ik me echt wel van bewust. 

De foto’s zijn echt wel cool! Dat vind ik dan en ik hoop dat jullie mijn mening delen đŸ™‚

Landschapsfoto’s met de iPhone 6

 

Marlieke is moeder van Eva en Liza. Ze is in 2014 geëmigreerd naar Zwitserland en houdt je op Lovethat op de hoogte van haar leven daar. Als moeder, als vrouw, als zelfstandig ondernemer en vooral als zichzelf.

Laat hier je reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: