Kleffe boterhammen of knisperverse salade?

Sanne kreeg van Rosti Mepal een lunchbox om te testen. Ik had hem graag zelf getest, maar wanneer heb ik nou een lunchbox nodig? En aangezien ik bijna dagelijks een foto van Sanne’s zelfgemaakte lunch per app binnen krijg, vond ik dat zij en haar lunch wel een mooie lunchbox verdienden. Inmiddels is hij getest en laat Sanne je graag kennismaken met deze lunchbox!

Een boterham met eiersalade of kaas, een twaalf-uurtje, soep en zelfs een warme maaltijd. In onze kantine is genoeg keuze. Toch neem ik liever mijn eigen lunch mee. Zo maak ik thuis alle restjes op, eet ik extra veel groenten en ik weet ik precies wat er in mijn maaltijd zit. En wat niet.

Mijn lunch bestaat meestal uit een salade. Met pasta of bulgur bijvoorbeeld. Soms lekkere wraps, of pannenkoeken. Niet altijd komt de lunch aan op kantoor zoals ik het had bedoeld. Denk aan lekkende bakjes, te warme auto of een te scherpe bocht.. Vandaag niet, vandaag bleef mijn pastasalade met tomaatjes, geitenkaas, paprika en groene kruiden op de juiste plek: in mijn nieuwe Lunchbox To go Eclipse van Mepal (bekijk de video).

In een apart bakje bleven de bijbehorende pijnboompitjes vers en bovenin pasten ook nog wat losse radijsjes en komkommer. De lunchbox is BPA-vrij, mag in de vaatwasser èn in de magnetron. Misschien neem ik morgen wel soep met brood mee naar mijn werk!

  • Deze artikelen zijn onder andere verkrijgbaar in de webshop van Rosti Mepal

 

image
image-1image-2

Filed under Eten en drinken, Samenwerkingen
Tagged , , , ,
[prisna-google-website-translator]
%d bloggers liken dit: