Kleertjes voor de baby!

X

Ik ben nog niet echt bezig met kleertjes voor de kleine baby. Ik wil eerst de zolder op om te kijken wat ik nog heb van Eva (dan weet ik wat ik nog heb en wat ik nog nodig heb… blablabla). Maar toch krijg ik soms een enorm schuldgevoel omdat ik nog amper wat heb gekocht en dat terwijl ik genoeg leuke kleertjes online tegen kom. Afgelopen week kwam ik ook weer kleertjes tegen die zeker niet zouden misstaan in een kledingkast van een klein jongetje of een klein meisje. Wij weten inderdaad het geslacht niet en dat maakt het shoppen echt heel lastig. De meeste kleding voor baby’s is niet neutraal. Het deel dat wel neutraal is, dat is wit en niet spannend. Ik ben benieuwd wie voor mij dé tip heeft qua babykleertjes of dat ik het bij echt ‘neutraal’ moet houden totdat de beeb is geboren. Één ding weet ik wel; die kleertjes van de H&M komen zeker in de kast! Oh wat hou ik daarvan!

newborn-neutraal

Wat vinden jullie? Leuk voor een jongen en meisje of kan het veel leuker? Ik hoor graag jullie tips!