De leukste kaartjes versturen met Liefs van Bri

25 mei 2017

De leukste kaartjes versturen met Liefs van Bri

25 mei 2017

Ik vind ansichtkaarten echt geweldig om te krijgen, maar ook om te versturen. En dan steek ik gelijk hand in eigen boezem ik verstuur te weinig kaarten. Waarom? Vaak liggen de kaartjes klaar, te wachten op een postzegel en wanneer ik dan eindelijk postzegels heb, dan is er drinken over het kaartje gegaan of is de tekst allang niet meer passend. Daar moet verandering in komen.

De leukste woordgrappen!

Toen wij afgelopen maand in Nederland waren, kreeg ik de kaartjes van Liefs van Bri opgestuurd. Ik had ze uiteraard al op internet gezien, maar eigenlijk kan ik zeggen dat ik echt enthousiast raakte toen ik ze in mijn handen had. Wat zijn ze leuk! Met woordgrappen als (o)live life to the max, Gas op die lolly, een Avocadeautje voor jou, welkom klein oogappeltje, Ik heb de liefste papa-ya  en door de bijbehorende leuke illustraties van papaja, appel, olijven en avocado’s zijn de kaarten ontzettend kleurrijk, vrolijk en stoer.

leukste kaartjes Liefs van Bri

Liefs van Bri

Bij Liefs van Bri Liefs van Bri kan je niet alleen deze bovenstaande kaarten kopen. Nee, de collectie is echt heel groot. Allemaal net zo vrolijk en met net zulke bijzondere teksten. Wat dacht je van Ik vind jou broccoli en hopelijk voel je je snel weer kiplekker.  De kaartjes kosten € 1,03 per stuk en worden gewoon met de post verzonden.

Welk kaartje is jouw favoriet?

Ik ben heel benieuwd welk kaartje bij jou favoriet is. Kijk daarvoor op www.liefsvanbri.nl en wie weet sturen we hem jou wel op!

Marlieke

Marlieke is moeder van Eva en Liza. Ze is in 2014 geëmigreerd naar Zwitserland en houdt je op Lovethat op de hoogte van haar leven daar. Als moeder, als vrouw, als zelfstandig ondernemer en vooral als zichzelf.

All posts

No Comments

Laat hier je reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Dit ben ik

Dit ben ik

Marlieke

Leuk dat je op Lovethat.nl komt neuzen! Ik ben Marlieke en woon met mijn man en twee meiden in Zwitserland. Op Lovethat lees je meer over mijn leven en over dat wat mij interesseert, inspireert en motiveert!

Liefs Marlieke

Mis nooit meer een artikel!

Voeg je bij 4.036 andere abonnees

Volg ons op Facebook

Follow

Laatste berichten

×