Kaartjes voor in de broodtrommel

19 mei 2015

Kaartjes voor in de broodtrommel

19 mei 2015

Kreeg ik vandaag toch zo’n leuk persbericht binnen. Broodtrommelliefde! Het is niet voor het eerst dat ik kaartjes voor in het broodtrommeltje zie en natuurlijk kan je ze ook zelf schrijven. Maar deze kaartjes wilde ik jullie toch niet onthouden.

“Ik hou van jou nog meer dan gisteren”

De kaartjes van broodtrommelliefde zijn namelijk ontzettend lief! Ze zijn gelamineerd en hebben ronde hoeken. Kinderen kunnen ze zich dus niet bezeren aan de scherpe randjes en de kaartjes kunnen hergebruikt worden. Het leuke vind ik ook dat ze niet alleen een mooie voorkant, maar zeker ook een lieve achterkant hebben.

“Een kers is een gezonde zomersnack”

De kaartjes zijn in eerste instantie gemaakt omdat het kindje van Anouk op school gepest werd. Om haar een hart onder de riem te steken, iedere middag weer, stopte Anouk lieve briefjes in haar broodtrommel en zo werd broodtrommelliefde geboren.

Een set van 20 kaartjes, formaat A7 en waarvan er 6 onbeschreven zijn, worden via de website broodtrommelliefde verkocht en kosten 12,95.

Ik vind ze leuk en jij?

persbeeldwinkel_555899a50a0cb_o_broodtrommelliefde_nl_broomtrommelliefde_18 Adobe Photoshop PDF

Marlieke

Marlieke is moeder van Eva en Liza. Ze is in 2014 geëmigreerd naar Zwitserland en houdt je op Lovethat op de hoogte van haar leven daar. Als moeder, als vrouw, als zelfstandig ondernemer en vooral als zichzelf.

All posts

3 Comments

 • jansyluvzu 19 mei 2015 at 14:44

  Super leuk!

 • sofiemailt 19 mei 2015 at 19:54

  Wat een leuk idee!! Die van mij moet nog even leren lezen, maar dan is het echt leuk! 🙂

 • Angelique 19 mei 2015 at 20:02

  wat super leuk!

 • Laat hier je reactie achter

  Dit ben ik

  Dit ben ik

  Marlieke

  Leuk dat je op Lovethat.nl komt neuzen! Ik ben Marlieke en woon met mijn man en twee meiden in Zwitserland. Op Lovethat lees je meer over mijn leven en over dat wat mij interesseert, inspireert en motiveert!

  Liefs Marlieke

  Mis nooit meer een artikel!

  Voeg je bij 2.730 andere abonnees

  Volg ons op Facebook

  Follow

  Laatste berichten

  ×