We hebben denk ik allemaal afgelopen week dat filmpje gezien van de hond verkleed als spin die mensen de stuipen op het lijf jaagt. Dat filmpje is inmiddels – 11 september 2014 – 76 miljoen keer bekeken. Ik kan me dus niet voorstellen dat jullie hem nog niet hebben gezien. Hij is hilarisch!

Maar hij is niet de enige die zijn hond verkleed. En dan heb ik het niet over een pakje aantrekken, zoals we vaak zien bij van die kleine hapjes, maar echt toffe outfits!]
Wat zullen we onze Mello aantrekken met Halloween?

Deze diashow vereist JavaScript.

You May Also Like

3 comments

Reply

Ik vind de “grapjes” wel heel ver gaan… Maar wel super gaaf om te zien!

Reply

Ik had dit nog niet gezien! Ik vind het slim bedacht, maar het is niet zielig voor de hond?

Reply

haha ik zag het op FB… best creepy!

Laat hier je reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.