In bikini of in badpak?

Ohhh help. Waarom heb ik niet wat beter op mijn lijn gelet? Waarom ben ik nou niet 5 kledingmaten dunner? Waarom snaai ik as we speak nog een stuk chocola weg, terwijl ik in badpak of misschien wel bikini moet!!! Vergis je niet, iedereen in Zwitserland om me heen is hyperslank. Misschien ben ik geen tientonner, maar ik ben verre van hyperslank.

Eigenlijk interesseert het me vrij weinig, nou. Niet dat ik er nu iets aan kan doen dat mijn buik nog steeds vol spek zit toch? En zolang ik me goed voel, vind ik het prima. Volgens mij droeg ik vorig jaar nog mijn positiebadpak in het zwembad (was wel een hele gave rode met polkdadots), dit jaar kan dat echt niet meer. Mijn borsten zijn lang niet zo vol meer. Dus tijd om me even te verdiepen in de badmode van dit jaar.

Bikini, tankini of badpak?

Ik kan je vertellen dat ik geen fan ben van tankinis, waarom zou je een broekje met een hemdje dragen? Net zo gek als de meiden van tegenwoordig die in een jongens zwembroek rondlopen. Vind ik ook echt geen gezicht. Maar goed, ik in een jongens zwembroek is ook niet zo charmant. En met zo’n hemdje hangt er altijd een rol spek uit bij mij, dus tsja… Haha.

Ik keek eens rond op de website van Otto en onderstaande collage weerspiegelt mijn smaak.

En dan nu de volgende vraag. Badpak of bikini?

badkleding

 
tekst
 

Filed under De leukste acht, Kleding en schoenen
Tagged ,
[prisna-google-website-translator]
%d bloggers liken dit: