Hiep hiep hoera! It’s my birthday!

X

Ja, je leest het goed. Vandaag ben ik jarig! Hoera! Ik word overigens 34. Nog even aan de onderkant van de 30. Aargh. De tijd van ouder worden is echt aangebroken. Nee… Ik denk er nog maar even niet over na.

Van Floris kreeg ik gisteren al een fantastische bos met mooie lelies. Dat is genoeg. Floris was namelijk gisteren jarig en omdat ons koffiezetapparaat en bijna het allerbelangrijkste item, of misschien wel het belangrijkste, in ons huis ter ziele was, hebben we onszelf een mooie Krups cadeau gedaan. Hij blij, ik blij. Wat wil een mens nog meer? Dus vandaag drink ik koffie uit ons verjaardagscadeau en ik maakte er nog lekkere pepernotencake bij ook. Hoera!

2000540727

Maak jij mij blij?

Weet je wat ik nou ook echt een tof zou vinden? 500 likes op Facebook. Een mooi streven toch? Het zou leuk zijn als ik vandaag weer wat dichter bij dit aantal kom. Dus doe je mee?

Deel LOVE THAT OP FACEBOOK met al je vrienden en maak mijn verjaardag nog een beetje leuker!

Dank je wel alvast!