Afgelopen weken heb ik volgens mij alle unisexkleertjes van de Hema gekocht die er zijn. Tijdens mijn laatste bezoekje kwam ik de pakjes van Jip & Janneke tegen (inclusief 20% korting) en die gingen ook zomaar mee naar huis. Hoe vervelend nou.
hema
Het wordt tijd dat die kleine geboren wordt, dan kunnen de kasten gevuld worden met stoere jongenskleren of hippe meisjeskleertjes! En die heeft de Hema ook, dat heb ik al gezien hoor.

You May Also Like

4 comments

Reply

Te schattig!! Heb vorig jaar de andere J&J lijn gekocht! Kleine tip: kijk even of de broekjes niet te breed vallen (in vergelijking met andere broekjes van dezelfde maat). Heb ik niet gedaan, wat resulteerde in een broekje dat afzakte en dus maar 1x gedragen is. Hema kan erg breed vallen.

Reply

Goede tip! Maar ik heb de kaartjes er al afgetrokken 🙂 Anders gewoon de droger in of dikke billen kweken bij de beeb!

Reply

Hahaha, dat is ook een goede!! Hoop dat het bij jouw beeb mee valt!

Reply

Ik kan overweg met de naaimachine marlieke! Geef dan maar mee… 🙂

Laat hier je reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.