Het heerlijk avondje is gekomen

Eindelijk is het zover. Vandaag is het 5 december, de dag van het Sinterklaasfeest! Gisteravond heb ik alle Sintcadeautjes voorzien van batterijen en argh, het My Little Pony verjaardagshuis maakt wel heel veel herrie. De cadeautjes zijn door de Inpakpiet ingepakt en ik schreef nog een lijstje voor de Goedheiligman met Eva’s leukste momenten van afgelopen jaar. Wij zijn er klaar voor!

Sinterklaas vind ik toch wel het leukste kinderfeest dat er is, maar eerlijk? Ik ben blij als het morgen 6 december is. En dan hebben wij nog geluk met Eva. Hier nog geen gestuiter over het schoen zetten en de bijbehorende cadeautjes. Zij ziet (en ik klop het gelijk even af) Sinterklaas als een feest van leuke liedjes, veel pieten en heel veel pepernoten.

Onderstaande foto kwam ik tegen op fascinatingpics.com. Hoe blij kan je zijn met een ui? Ik wens jullie een gezellige dag en avond!

20131205-065301.jpg

Filed under Feestdagen, Van jong tot oud
Tagged ,
[prisna-google-website-translator]
%d bloggers liken dit: