#GetTogether in The Hoxton


#GetTogether in The Hoxton


Terwijl afgelopen zondag de wind door de bomen waaide vertrokken Juul en ik richting Amsterdam voor een #GetTogether van het Stream Team van Netflix. Juul vond het een beetje spannend en ik eerlijk gezegd ook wel. Gelukkig waren we lekker op tijd in de stad en slechts een tramritje verwijderd van het prachtige hotel, The Hoxton. Met Juuls handje stevig in de mijne werden we bovenaan de trap hartelijk verwelkomt door Rachel, van PR-bureau Coopr, met een heerlijke lunch. De middag kon beginnen! netflix

In een aparte ruimte konden we onder leiding van Anouk (bekend van het blog nouk-san.nl) een stoomboot knutselen. Gezellig met al die kids, iedereen zat lief te knippen en te plakken. Na een uurtje gingen we troetelberen-cake-pops maken. Hilarisch! Juul deed zo zijn best, en was zó trots op het eindresultaat. Te schattig.
netflix2
Net voordat de kinderen strontvervelend werden, ging de televisie aan en konden zij met popcorn kijken naar de allernieuwste, nog niet uitgebrachte afleveringen van De Gelaarsde Kat. De volwassenen hadden in een andere ruimte in alle rust samen een gezellige inspiratiesessie. Al met al een hele geslaagde middag. En op de weg terug naar huis viel Juul met twee Netflix-ballonnen in zijn knuistjes op de achterbank in slaap.