Genoeg te shoppen bij At Home Living

Kennen jullie At Home Living al? Elke keer als er weer iets nieuws in de shop staat dan moet ik daar gewoon even naar kijken. Wat een toffe spullen voor relaxte prijzen. Je kunt bij At Home Living prachtige items voor in huis halen, maar je koopt er ook sieraden, tassen en sjaals. De collectie van At Home Living is vooral erg robuust te noemen. Met mooie natuurtinten en stoere prints die je ook vaker terugziet in diverse items, kan (met de nadruk op kan) ik helemaal los gaan in mijn eigen huis. Hier hou ik van!

Ik heb hieronder een aantal van mijn favoriete items op een rijtje gezet.

athomeliving

 

 

Filed under Inspiratie, tips & trucs, Shopping, Uitgelicht!, Wonen en interieur
Tagged , , , ,
[prisna-google-website-translator]
%d bloggers liken dit: