Filmtip: London has Fallen

Ik ben niet zo’n enorme filmkijker, maar als ik een film kijk en hij bevalt me, dan hoort hij natuurlijk thuis op Lovethat! Afgelopen week keken we London Has Fallen. Het vervolg op Olympys Has Fallen die ik nog niet gezien heb, maar Floris wel. Toen ik de film aanzette, zei hij meteen: ‘dat is een goede film.’ Ik vroeg hem hoezo hij dat nou wist, omdat de film pas net uit is. Bleek dat hij Olympus Has Fallen had gezien en hij de personages herkende.
london has fallen

London Has Fallen

London Has Fallen start pas echt wanneer alle wereldleiders zich in Londen verzamelen voor de begrafenis van de Britse Premier. Dan breekt de hel los, want geen politieagent is wie hij zegt dat hij is en de ene na de andere wereldleider vindt de dood. Het is het scenario waar je niet over na wilt denken. Dat Londen plat wordt gemaakt door terroristen die overal vandaan lijken te komen. Het zijn heftige en spannende scenes, waarin de president van de Verenigde Staten, zijn meest betrouwbare geheim agent en een Engelse MI-6 agent zich uit proberen te redden. Dat gaat helaas niet zonder slag of stoot.

Ik vond het echt een fantastische film. Met veel scenes zat ik op het puntje van mijn stoel of keek ik even de andere kant op. Laten we hopen dat dit ons allemaal bespaart blijft in de toekomst. Wat ik ook wel echt goed vond aan de film is dat je wel ziet dat deze terroritische daad een reactie is op een actie van de Amerikanen. Er worden aan de zijlijn twee kanten belicht.

London Has Fallen is vanaf 20 juli op DVD te koop bij Bol.com

Olympus Has Fallen (het eerste deel) is al te koop op DVD en Blue Ray
london has fallen

4 Comments

 • 14 juni 2016 at 06:01 — Reply

  Hmm Olympus has fallen was toch met andere acteur? Ik dacht in ieder geval channing tatum maar kan me helemaal vergissen hahaha. Heb hem geloof ik wel gezien hoor, deze film lijkt me ook wel wat trouwens. Gerard Butler… Jaaaa!

  • Marlieke (Author)
   14 juni 2016 at 06:02 — Reply

   Ik ben helemaal van Floris uitgegaan. Geen idee! Ik ga snel nog eens kijken 😁

 • 14 juni 2016 at 07:55 — Reply

  Dit lijkt mij iets teveel zo’n actie film. Daar houd ik niet zo van.

 • 15 juni 2016 at 08:03 — Reply

  Olympus has fallen heb ik gezien, vond het geen slechte film dus ben benieuwd naar london has fallen.

Laat hier je reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: