Every lovestory is beautiful, but ours is my favorite

Morgen is het Valentijn, vandaag daarom de laatste mooie quote in deze Valentijnserie. Ik ben heel erg benieuwd wat jullie van deze downloads vonden. Ik vond het echt zo leuk om te maken en ook wel een hele uitdaging om de teksten mooi over te krijgen. Ik zou deze kaarten in ieder geval zo sturen of uitprinten. Wat ik uiteraard ook heb gedaan 🙂

Download: Every lovestory is beautiful, but ours is my favoritelovestory=pink

  • DOWNLOAD HIER .pdf (alleen persoonlijk gebruik / personal use only)

Related Posts

Tot de maan en weer terug 15 september 2014
8 x gezonder ontbijten! 26 april 2015
Weekoverzicht 11 januari 2014 11 januari 2014
Originele kerstkaarten vind je hier! 30 november 2015

2 Comments

  • 13 februari 2015 at 11:47 — Reply

    Mooi hoor! Wel een beetje zoetig. Ik weet niet of ik dat nog kan aankan na 20 jaar huwelijk ; )

  • bampraat
    13 februari 2015 at 12:01 — Reply

    mooi!! (zei de single lady 🙂 )

Laat hier je reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: