Even lekker cocoonen, ik raad het iedereen aan

Afgelopen week stond bij mij in het teken van cocoonen. Ik had even genoeg aan mezelf, mijn eigen leven, gezin en natuurlijk onze kersverse baby Liza. De sores van anderen liet ik even bij anderen, zoals ik dat stiekem tijdens de zwangerschap ook al zoveel mogelijk van me af heb proberen te zetten. Sommige dingen hebben nou eenmaal voorrang en dat was en is in dit geval ons eigen geluk. Weet je hoe lekker het is om even te cocoonen. Te genieten van elkaar, je ding doen als gezin en zelf de vrijheid te hebben om dingen te doen die je zelf wilt doen zonder dat je daar andere mensen mee belast of in meeneemt. Natuurlijk hebben we afgelopen week wel visite gehad, maar dit is vooral kraamvisite geweest dat ik zelf heb uitgenodigd. Omdat ik diegene graag wilde zien. Ik kan het iedereen aanraden. Kies eens een dag of week voor jezelf of gezin. Ga eens lekker cocoonen!

cocoonen
cocoonen werkw.Afbreekpatroon: co – ‘coo – nen Herkomst: «Engels Verbuigingen: cocoonde (verl.tijd ) Verbuigingen: gecocoond (volt.deelw.) je terugtrekken binnenshuis om te ontspannen

cocoonen

Filed under Mensen, Zwanger
Tagged , ,
[prisna-google-website-translator]
%d bloggers liken dit: