Een kinderboek speciaal voor mijn dochters

Wat is er nou leuker dan een boek speciaal voor mijn dochters? Een speciaal boek voor iedere dochter! Ik mocht van lostmy.name twee boeken bestellen, voor iedere dochter één! Enthousiast ging ik het bestelformulier door en kneep in mijn armen van blijdschap, wat een supertof concept! Bij het afleveren van de boeken waren wij nog enthousiaster. Dit is het perfecte boek voor mijn dochters, maar ook voor een verjaardag, een geboorte, een speciale gebeurtenis en ga zo maar door.

Lees snel verder, want aan het einde van dit artikel zie je wat je moet doen om dit gave gepersonaliseerde boek te winnen!

Bestellen en gelijk je boek inzien

Op lostmy.name bestel je supereenvoudig je boek. Je geeft de naam door en het geslacht, en voor je neus wordt het boek in elkaar gezet. Iedere letter heeft een ander verhaal en samen maken de letters de naam van jouw zoon of dochter. De teksten zijn in rijmvorm geschreven, wat natuurlijk lekker leest.

Twee pagina's uit het gepersonaliseerde kinderboek va LostMyName - Wat een pech mijn naam is weg
Twee pagina’s uit het gepersonaliseerde kinderboek va LostMyName – Wat een pech mijn naam is weg

Schrijf je eigen voorwoord

Aan het boek kan je niks veranderen. De naam zorgt tenslotte voor de inhoud van het boek, maar het voorwoord kan je wel aanpassen. Ik koos ervoor om mijn meiden te vertellen waar hun naam vandaan is gekomen, dat vond ik wel passen bij een boek over hun eigen naam.

De teksten voor de meiden
De teksten voor de meiden

Thuiskomst van de boeken

Het boek wordt stevig ingepakt en voorzien van een echte handleiding, gratis bij je thuisbezorgd. Gratis, ook als je in Amerika of België woont. De handleiding is natuurlijk een leuk grapje, maar het vertelt ook de achtergrond van “Wat een pech, mijn naam is weg”. Het komt namelijk uit de koker van 3 vaders die van een boekje hier en een boekje daar, een leuk bedrijf hebben gemaakt! Ik kreeg er ook nog een aantal kortingscodes bij voor 15% korting.

Voorlezen maar

IMG_4344

Wij hebben boekenkast vol met kinderboeken, maar dit boek staat voorlopig wel op nummer 1 hoor. Echter, de grijpgrage handjes van Liza hebben inmiddels al wat boeken kapotgemaakt (en het is zo’n boekenmonster), daarom staan deze boeken in onze boekenkast. Ik vind ze te speciaal daarvoor 🙂 Eva vind het echt een heel leuk boek. Ze leest de letters van haar naam, is nieuwsgierig naar de andere letters, is enthousiast als haar naam tevoorschijn komt en ga zo maar door. Het is echt een boek om in te duiken. De teksten zijn toegankelijk, maar niet te moeilijk of juist te makkelijk. Kortom, een echte aanrader voor iedereen.

Doe mee en win!

Ik mag zo’n tof boek weggeven! Laat hieronder een reactie achter en zorg voor een geldig mailadres. That’s it! Delen en liken van deze actie op Facebook is natuurlijk heel erg lief. Volgende week krijgen de 11 winnaars (1 boek en 10 met kortingscode) bericht. >> De winactie is nu gesloten! Winnaars krijgen zo snel mogelijk bericht < < IMG_4354

IMG_4322

IMG_4329

Volg Lostmy.name ook op Facebook

Filed under Boeken en tijdschriften, Inspiratie, tips & trucs, Kinderen, Samenwerkingen
Tagged
[prisna-google-website-translator]
%d bloggers liken dit: