Een gezonde start met de nieuwe Healthbox

Een gezonde start met de nieuwe Healthbox

Via Bebio.nl kreeg foodblogger Sanne een prachtige box thuisgestuurd, vol gezonde producten. De Healthbox is een (maandelijks opzegbaar) abonnement op een gezonde cadeaubox voor jezelf. De samenstelling wisselt per maand, maar je bent altijd verzekerd van fullsize producten van de allerbeste kwaliteit. Zo kun je jezelf elke maand laten kennismaken met en genieten van hoogwaardige producten zoals multivitaminen, gezonde tussendoortjes, natuurlijke huidverzorging en sportgadgets.image3

image1

De inhoud van de Healthbox

Het was een feestje om de Healthbox uit te pakken! Wat zou erin zitten? Ik werd niet teleurgesteld. De zak chiazaadjes en een grote pot kokosolie konden zo de voorraadkast in. De ‘Grød haver en gerst pap’ had ik op instagram al voorbij zien komen en wilde ik graag proberen. En de ‘Bites we love’ zakjes passen in elke tas natuurlijk. Ook zaten er multivitaminen in de box: ‘Orthica Soft Multi’. En van Dr. Hauschka een gekleurde dagcrème met mini-nachtserum. En ter ondersteuning van pijnlijke spieren zat er een ‘Blackroll mini’ bij. Wat geweldig! Die komt goed van pas.
image2

Waarom kiezen voor deze box?

Niet alleen krijg je superfijne producten ter waarde van €50,- gratis thuisgestuurd. Ook krijg je allerlei extra healthy tips in de box. Wil je dan nóg meer informatie, video’s en recepten, kijk dan even op de site Bebio.nl!
image3image4