Dit moment zou ik nog wel over willen doen

Dit moment zou ik nog wel over willen doen

X

Er zijn niet veel momenten die ik over had willen doen bij mijn bevalling en over het algemeen ben ik ook superblij hoe beide bevallingen gegaan zijn. Al had bij Eva ik het wel iets eerder willen weten dat ik aan het bevallen was en had ik bij Liza uiteindelijk wel willen weten wat ze allemaal bij mij daar binnen hebben gedaan (want dat deed verrekte pijn).

Vandaag zag ik dit filmpje via Netmumschannel op Youtube en toen bedacht ik me dat als ik iets had over willen doen, het dit zou zijn.

De baby zelf laten zoeken naar de borst. Bij Eva had ik nergens kaas van gegeten, maar Liza wilde ik heel graag gewoon een uurtje of langer haar laten ontdekken. Het leek me mooi om haar op de natuurlijke manier kennis te laten maken met mij en de melk uit mij.

Goed, een ziekenhuisbevalling is daar niet voor bedoeld (de volgende zwangere staat bij wijze van spreken al klaar voor je bed) en al met al ben ik het in de euforie van de geboorte ook vergeten. Ik heb het ook niemand gezegd ofzo, dus het valt ook niemand te verwijten. Maargoed, dit is zo’n moment dat ik wel over had willen doen. Wat jij?