De leukste zomerschoenen

De leukste zomerschoenen

Kennen jullie Sarenza? Sarenza is een webshop waar je echt de meest fantastische schoenen kunt kopen. Van de meest hippe sneakers en hoge palen, tot heerlijke wandelschoenen, slippers en ballerina’s. Er is keuze te over en voor de zomer zijn er zeker items waar ik heel blij van word!

Ik ben benieuwd hoe blij jij van onderstaande schoenen wordt?

sarenza-zomer

Zomer musthaves!

Zoals je ziet hou ik vooral van makkelijk en van kleur. Uiteindelijk zal je me in de zomer op half afgetrapte ballerina’s vinden of op fijne slippers. Ik moet zeggen dat die slippers van Ipanema me het beste bevallen. Die euro-slippertjes zijn natuurijk zo kapot en die van Ipanema kunnen de hele zomer mee. Dat scheelt heel wat euro-slippertjes kopen!
Daarbij moet je natuurlijk altijd een paar nette slippertjes hebben en wat lekkere stappers. Gewoon stappers zoals die Converse van hierboven. Voor mij hoeft het niet extreem hip te zijn, dat ben ik eerlijk gezegd niet zo waard.

Shoppen met korting!

Heb jij dezelfde stijl als ik? Of kan het jou niet hip genoeg zijn? Wat je stijl ook is, 12% korting kunnen we allemaal wel gebruiken als we gaan shoppen voor deze zomerschoenen.