Kennen jullie Sarenza? Sarenza is een webshop waar je echt de meest fantastische schoenen kunt kopen. Van de meest hippe sneakers en hoge palen, tot heerlijke wandelschoenen, slippers en ballerina’s. Er is keuze te over en voor de zomer zijn er zeker items waar ik heel blij van word!

Ik ben benieuwd hoe blij jij van onderstaande schoenen wordt?

sarenza-zomer

Zomer musthaves!

Zoals je ziet hou ik vooral van makkelijk en van kleur. Uiteindelijk zal je me in de zomer op half afgetrapte ballerina’s vinden of op fijne slippers. Ik moet zeggen dat die slippers van Ipanema me het beste bevallen. Die euro-slippertjes zijn natuurijk zo kapot en die van Ipanema kunnen de hele zomer mee. Dat scheelt heel wat euro-slippertjes kopen!
Daarbij moet je natuurlijk altijd een paar nette slippertjes hebben en wat lekkere stappers. Gewoon stappers zoals die Converse van hierboven. Voor mij hoeft het niet extreem hip te zijn, dat ben ik eerlijk gezegd niet zo waard.

Shoppen met korting!

Heb jij dezelfde stijl als ik? Of kan het jou niet hip genoeg zijn? Wat je stijl ook is, 12% korting kunnen we allemaal wel gebruiken als we gaan shoppen voor deze zomerschoenen.

You May Also Like

9 comments

Reply

Ik wil dolgraag van die baby all stars voor Sofie haha! Lijkt me zo leuk om te matchen. Fijne inspiratie!

Reply

Ik vind schoenen bij kindjes die nog niet kunnen lopen altijd erg onnatuurlijk staan. Maar toen Eva idd kon lopen hadden we wel dezelfde sneakers

Reply

Die roze kanten ballerina’s vind ik prachtig. Je zou er zo mee kunnen trouwen.

Reply

Fantastisch he!

Reply

Ik ben het ipanema en converse type. Beide draag ik graag. Al die mooie slippertjes zien er prachtig uit maar op de een of andere manier kan ik daar niet fijn op lopen.
Dus kies ik voor comfort.
De Lacoste instappers lijken me ook fijn.

Groetjes Jen

Reply

Beetje hetzelfde dus! Leuk!

Reply

Die roze zijn prachtig! Ik ga die gewoon echt bestellen…tnx voor de tip!

Reply

Ik twijfel ook nog 🙂 Ze zijn idd zo mooi!

Reply

Ik vind het roze schoentje van Refresh ook schitterend!!

Laat hier je reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.