Nog een week voordat het 5 december is en daarna maken we ons op voor Kerst. Tijd voor cadeautjes. Maar wat moet je als volwassene nou vragen? Ik weet het ook niet. Ik kom altijd zoveel leuks tegen op het internet en nu ik dan wat mag uitkiezen dan sla ik dicht. Ik heb geen flauw idee. We hebben thuis altijd de regel als er niks op je lijstje staat, dan krijg je een cadeaubon. Dus ik moest wel even aan de bak, stel je voor dat ik een cadeaubon krijg. Die kan ik natuurlijk niet inwisselen! Op mijn lijstje staan all time favorites zoals het Michael Kors horloge afgewisseld door leuks wat ik onder het surfen tegen kwam met noodzakelijke meuk, zoals de broodsnijder… Aargh, wat een suf cadeau.

cadeautjes

1. Horologe Michael Kors
2. Kerst tafereeltje hout
3. Wintergoed
4. Gucci zonnebril
5. Elektrisch broodmes
6. Tofste shirt ever voor Liza
7. Peacock poster
8. Fantastisch fotoboek

Dit is een lijstje dat echt wel een Marlieke-lijstje is. Het gaat alle kanten op. Wat staat er op jullie lijstje??

You May Also Like

7 comments

Reply

Wat een leuk lijstje! Mijn zoontje kan nummer 6 ook wel gebruiken haha. Wat er op mijn lijstje staat heb ik gister over geblogt

Reply

Jij hebt ook een leuk lijstje. Met dingen die ik ook wel erg tof vind!

Reply

Jij hebt ook een leuk lijstje. Met dingen die ik ook wel erg tof vind!

Reply

Ik weet ook nooit wat ik moet vragen. Al staan er altijd wel een aantal boeken op mijn lijstje. Nummer twee vind ik erg leuk!

Reply

Nummer 2 is ook helemaal niet duur! Gewoon zelf kopen šŸ™‚

Reply

Wat leuk! Zie het nu pas, haha… (kersttafereeltje, had dat gezegd! Dan had ik je er eentje gestuurd!)

Reply

Volgend jaar dan maar!

Laat hier je reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.