review buurman en buurman hebben een nieuw huis

Buurman en Buurman – Hebben een nieuw huis

A Je To! Wie is er niet groot mee geworden? Buurman en Buurman, de twee domkoppen volgens mijn dochters, zijn al 40 jaar oud buren van elkaar. Hoewel ik de Buurman en Buurman-fase heb overgeslagen heeft Floris dat volgens mij niet en geniet vooral Liza van de verhalen van deze twee domkoppen.

Buurman en Buurman – hebben een nieuw huis

In de nieuwe film Buurman en Buurman – hebben een nieuw huis, krijgen we 6 gloednieuwe filmpjes te zien. Belangrijk om te vermelden, want ik dacht in eerste instantie dat bestaande filmpjes beter gemaakt waren. Dat is dus niet het geval. In deze zes gloednieuwe filmpjes zijn Buurman en Buurman goed bij de tijd. Zo sleutelen ze onder andere aan een Drone en knippen ze alle bomen en planten weg, omdat de grasmaaier op zonne-energie loopt. Hilariteit gegarandeerd!

review buurman en buurman hebben een nieuw huis

Leuk om te weten!

Wist je dat Nederland het enige land is waar Pat en Mat (de buurmannen) voorzien zijn van een stem? De stemmen komen van Kees Prins en Siem van Leeuwen. Zij hebben geen script, maar improviseren erop los tijdens de filmpjes.

In de bioscoop!

De film is vanaf 26 april in de bioscoop te zien en daarvoor al via diverse voorpremieres. Wat mij betreft een leuke aanrader. Want er is tenslotte niks fijners om je kind hardop te horen lachen!

review buurman en buurman hebben een nieuw huis

Filed under Films en series, Samenwerkingen
[prisna-google-website-translator]
%d bloggers liken dit: