Ahh… dat is dus Blake Lively

Ik ben de eerste om het toe te geven, ik kende Blake Lively niet. Wel van naam, maar niet van gezicht. En natuurlijk doet ze het met Ryan Reynolds. Maar wie was die griet? Ik dacht dat ze vooral in Science Fiction films speelde. Niet dus. En dit keer kan ik niet eens de emigratie de schud geven.

Na het verslinden van drie seizoenen van Gossip Girl, wilde ik weleens weten wie er eigenlijk in mee speelden. Blake Lively dus. Samen met nog wat anderen, maar die namen zie ik niet op de roddelsites. Alleen Blake Lively. Mijn favoriet uit Gossip Girl. Want wat is zij leuk.

Ja ik ben fan. Fan van Gossip Girl en van haar.

Gossip Girl

Gossip Girl kijk je natuurlijk via NetFlix. Ik ben inmiddels bij seizoen 3 en heb helaas nog maar drie seizoenen hierna te gaan. Hellup! Hoe leuk is het om gewoon een beetje naar rijke tieners die in Upper East Side in New York City wonen. Gossip Girl is het roddelprogramma dat iedereen scherp houdt! Vergelijk het met Goede Tijden, een fijne wegkijker dus!

Filed under Films en series, NetFlix, Samenwerkingen
Tagged , ,
[prisna-google-website-translator]
%d bloggers liken dit: