Ons Zwitserleven | Wat een lekker weekje!

Soms heb je van die weken die gewoon heerlijk zijn. Deze week was er zo eentje! Natuurlijk was het ook bij ons maar een korte week in verband met Hemelvaart, maar buiten dat hebben we ook gewoon veel ondernomen. 

Liza is nog steeds wel een blok aan mijn been omdat ze nog niet loopt, maar we zien vooruitgang en ze moet er vertrouwd mee raken dat ze haar been gewoon weer kan gebruiken. Woensdag was het dan eindelijk zover, dat ze eindelijk alleen liep. Helaas verzwikte ze haar voetje en waren we weer terug bij af. Volgende week nieuwe ronde, nieuwe kansen. We hoeven ons pas over twee weken weer bij de kinderarts te melden en tegen die tijd zal ze volgens de kinderarts vast wel lopen. 

Zoals gezegd zijn we veel op pad geweest en gisteren (vrijdag) kochten we ineens een lekker zwembad! Laat het warme weekend maar komen!

Ik wens jullie een fijn nieuwe week!

Mijn zaterdagochtend begon met een les van Evy!


Ik dacht om half zeven dus, waarom staan overal kranten klaar. Het bleek het oud papier te zijn. Ja zo netjes staat dat aan de weg….


Omdat er later ineens veel bewolking op kwam zetten, besloten we in plaats van te wandelen hoog op de berg, maar wat lager te gaan grillen. Ook gezellig!


Zondag was weer zo’n lekkere dag in de tuin


Helaas bracht vriendin Femke daar verandering in en toen moest ik ineens de berg op met wat diesel!


Op maandagochtend breng ik Liza naar haar vriendje en ga ik wandelen.


Dinsdagochtend besluit ik lopend met Liza naar de spielgruppe te gaan. Dat was wel weer even wennen met een peuter op mijn rug!


Ons dinsdagdrama begon al tussen de middag. Drama omdat we geen augurk hadden en ze daarom haar boterham met cervelaat niet wilde


Ik ga ’s middags boodschappen doen met Liza en was blij dat de draagzak in de auto lag! Slaapkop


Eva was gelukkig na school wel weer gezellig


Met de vriendjes van Liza speelde ze lief


Met Liza gaat het steeds beter. Ze vond het zelfs al tijd voor kunstjes op de trampoline


Eva legde zichzelf gewoon even dubbel


We besluiten spontaan te barbecuen. Recept van dit alles vind je hier


Woensdagmiddag spreken we af bij de Bodensee. Wat een heerlijke plek


Het ging zo goed met Liza, totdat ze haar voet verzwikte… De middag werd later verpest door Eva die haar kont tegen de kribbe gooide en tot en met het avondeten dwars en ongezellig was.


Al had ik geen zin, ik ging toch mee lopen. 34 verdiepingen! We zijn de hele berg opgelopen hier.


Op hemelvaartsdag gingen we naar de Voralpsee. Wat een magische plek!


De familie op de foto


Vrijdagochtend rijd ik al vroeg naar Oostenrijk. Daar vond ik namelijk een vrij goedkoop zwembad!


Helaas geen tijd op vrijdag om te zwemmen omdat we een feestje hadden! Uiteraard gaan we het zwembad dit weekend eens goed testen.

Marlieke is moeder van Eva en Liza. Ze is in 2014 geëmigreerd naar Zwitserland en houdt je op Lovethat op de hoogte van haar leven daar. Als moeder, als vrouw, als zelfstandig ondernemer en vooral als zichzelf.

2 Comments

Laat hier je reactie achter