Hoe vaak ik het ook zie; het uitzicht blijft fantastisch

Zie je dat dan niet?

Afgelopen weken heb ik zo vaak gezegd; zie je dat dan niet? Niet tegen mijn kinderen, maar tegen vriendinnen. Je ziet toch dat ontzettend mooie uitzicht? Je ziet toch dat plaatje wat zo vreselijk fantastisch is met het contrast tussen de bergen? Je ziet toch dat die regenwolken in dat landschape fascinerend zijn? Dat zie je toch? Je gaat me toch niet vertellen dat je dat echt niet (meer) ziet.

Komt het omdat ik graag foto’s maak dat ik ‘oog’ heb voor dit soort plaatjes? Ik heb geen idee. Maar inmiddels stalk ik deze vriendinnen met de foto’s die ik dan heb gemaakt en een voor een komen ze erop terug. “Het was inderdaad wel een heel mooi plaatje.” Ja dat zei ik toch?

Zie jij het wel? (alle foto’s zijn trouwens gemaakt met de iPhone)

 

IMG_1380 IMG_1424 IMG_1691 IMG_2090 IMG_2100
IMG_2266 IMG_2267

Filed under Eropuit, Ontdek Zwitserland, Video en fotografie
%d bloggers liken dit: