Zelf de batterij van een iPhone vervangen? Dat kan ik best, heb ik gemerkt! Goedkoper dan bij een reparateur en binnen een paar minuten klaar.

Sil (11) had mijn oude iPhone4s gekregen, maar wanneer hij deze wilde gebruiken was de batterij leeg. Zo onhandig. Ook voor mij, want nu kon ik heb nog niet bereiken. Dus toen ik voor LoveThat een originele batterij (t.w.v. € 29,95) mocht uitzoeken via gsmbatterij.nl kwam dat als geroepen.
batterij van iphone

Wel speciaal gereedschap nodig
Voor een 4s heb je 2 soorten batterijen. Welke ik nodig had wist alleen de iPhone zelf. Het gereedschap (v.a. € 9,95) kreeg ik opgestuurd en daarmee had ik de iPhone zo open. De juiste batterij kreeg ik vlak erna opgestuurd. Voordat ik aan mijn batterij-vervangklusje begon had ik op YouTube een instructie-video opgezocht. Het is echt niet moeilijk, alleen een priegelwerkje waarvoor daglicht handig is. Ik had echt al na 2 minuten een nieuwe batterij in Sils iPhone zitten!

gsmbatterij

 

Weet je wat ook handig is? Je kunt er naast Kingston SD-kaarten, ook originele adapters en opladers bestellen.

Show CommentsClose Comments

Laat hier je reactie achter