Zelf de batterij van iPhone vervangen?

14 januari 2016

Zelf de batterij van iPhone vervangen?

14 januari 2016

Zelf de batterij van een iPhone vervangen? Dat kan ik best, heb ik gemerkt! Goedkoper dan bij een reparateur en binnen een paar minuten klaar.

Sil (11) had mijn oude iPhone4s gekregen, maar wanneer hij deze wilde gebruiken was de batterij leeg. Zo onhandig. Ook voor mij, want nu kon ik heb nog niet bereiken. Dus toen ik voor LoveThat een originele batterij (t.w.v. € 29,95) mocht uitzoeken via gsmbatterij.nl kwam dat als geroepen.
batterij van iphone

Wel speciaal gereedschap nodig
Voor een 4s heb je 2 soorten batterijen. Welke ik nodig had wist alleen de iPhone zelf. Het gereedschap (v.a. € 9,95) kreeg ik opgestuurd en daarmee had ik de iPhone zo open. De juiste batterij kreeg ik vlak erna opgestuurd. Voordat ik aan mijn batterij-vervangklusje begon had ik op YouTube een instructie-video opgezocht. Het is echt niet moeilijk, alleen een priegelwerkje waarvoor daglicht handig is. Ik had echt al na 2 minuten een nieuwe batterij in Sils iPhone zitten!

gsmbatterij

 

Weet je wat ook handig is? Je kunt er naast Kingston SD-kaarten, ook originele adapters en opladers bestellen.

Sanne

Sanne (37 jaar) woont in een klein Brabants dorpje en is moeder van zoons Juul ('10), Sil ('04) en om het weekend ook van Lars ('02). Naast haar werk als Content Marketeer bij de Efteling gaat ze er graag op uit. Lekker een weekendje weg bijvoorbeeld of op vakantie met het gezin of gewoon samen naar het bos. 's Avonds staat ze vaak tot laat in de keuken; gezond koken is haar grote hobby.

All posts

No Comments

Laat hier je reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Dit ben ik

Dit ben ik

Marlieke

Leuk dat je op Lovethat.nl komt neuzen! Ik ben Marlieke en woon met mijn man en twee meiden in Zwitserland. Op Lovethat lees je meer over mijn leven en over dat wat mij interesseert, inspireert en motiveert!

Liefs Marlieke

Mis nooit meer een artikel!

Voeg je bij 4.039 andere abonnees

Volg ons op Facebook

Follow

Laatste berichten

×