Heerlijke winterse plaatjes

18 januari 2016

Heerlijke winterse plaatjes

18 januari 2016
Winter in Zwitserland

Ik kon vanochtend niet wachten om naar buiten te gaan. Eindelijk na twee dagen grijs sneeuw weer, scheen de zon. Zodoende kleedde ik Liza dik aan en mezelf natuurlijk, nam mijn camera mee en was er helemaal klaar voor om de winter in Zwitserland op de foto te zetten. De straten zijn minder goed geveegd dan normaal en dat maakte het ideaal om met de slee op pad te gaan. Ware het niet dat Liza dat dus echt niet zag zitten. “Nee Schlee”. Met de buggy dan maar. Kon ik ook mijn camera wat makkelijk inklemmen, dus geen probleem. Het zwoegen en ploegen door de sneeuw nam ik voor lief.

Winter in Zwitserland

Natuurlijk is het niet ideaal om foto’s te maken met een kind bij je. Stilstaan is er niet bij en ook even wachten op het perfecte shot met die ene vogel, lukt ook niet. Uiteindelijk zijn er wel wat mooie plaatjes uit mijn camera gekomen en die deel ik natuurlijk graag.
Winter in Zwitserland

Winter in Zwitserland

Winter in Zwitserland

Winter in Zwitserland

Ook vandaag besloot Liza dat de sneeuw en kou niet haar ding was. Na een half uur wandelen, besloot ze dat ze de buggy uit wilde. Prima. Dat had ik niet moeten doen, ze wilde namelijk opgetild worden. NEEEEE… dat gaat dus echt niet.

IMG_0787

IMG_0791

IMG_0794

Marlieke

Marlieke is moeder van Eva en Liza. Ze is in 2014 geëmigreerd naar Zwitserland en houdt je op Lovethat op de hoogte van haar leven daar. Als moeder, als vrouw, als zelfstandig ondernemer en vooral als zichzelf.

All posts

5 Comments

 • AroundSan 19 januari 2016 at 13:48

  Wow, wat een geweldige pak sneeuw ligt er daar! Prachtige foto’s zijn het! Lekker er van genieten. 🙂

  • Marlieke 20 januari 2016 at 08:45

   Er is vandaag nog meer gevallen. Zo fijn! Hoewel ik blij ben dat ik niet door de sneeuw hoef te ploegen 😉

 • […] besluit ik Liza in de buggy te doen en een stuk te gaan wandelen. Dat zag er zo uit en de foto’s zag je hier! Het was zo mooi buiten!’s Middags spelen we in de sneeuwLiza ontdekt dat je ook sneeuwballen […]

 • Sabine 24 januari 2016 at 19:30

  Wauw wat prachtig zeg! Met die zon er ook bij… ik zou het bijna gaan missen 😛 Nouja over 3 weken naar New York, daar ligt nu ook bakken met sneeuw 😉

  • Marlieke 24 januari 2016 at 19:31

   En daar ben ik weer jaloers op!

  Laat hier je reactie achter

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Dit ben ik

  Dit ben ik

  Marlieke

  Leuk dat je op Lovethat.nl komt neuzen! Ik ben Marlieke en woon met mijn man en twee meiden in Zwitserland. Op Lovethat lees je meer over mijn leven en over dat wat mij interesseert, inspireert en motiveert!

  Liefs Marlieke

  Mis nooit meer een artikel!

  Voeg je bij 4.042 andere abonnees

  Volg ons op Facebook

  Follow

  Laatste berichten

  ×