Win een tof luiertasje van Pippelot

12 februari 2014

Win een tof luiertasje van Pippelot

12 februari 2014

Kilometers bij elkaar vandaan wonen en toch een succesvolle webwinkel runnen, dat doen de vriendinnen Nathalie uit Schagen en Jolanda uit Hengelo. Samen runnen ze Pippelot.nl, een webshop dat zich richt op moeders. En daar gaan we weer; deze moeder houdt van producten voor moeders! Want moeders weten waar wij moeders behoefte aan hebben.

Pippelot verkoopt handgemaakte producten uitgevoerd in vrolijke stoffen met superleuke applicaties. Bijvoorbeeld dit handige luiertasje. Met een luiertasje hoef je niet altijd die enorme luiertas mee te slepen. Ga je met je kindje boodschappen doen of eventjes op visite, dan neem je zo’n luiertasje mee in je tas (ja, je eigen tas). Hierin doe je dan de doekjes en enkele luiers. Superhandig en het scheelt echt als je niet altijd zo’n enorme luiertas mee hoeft te zeulen.
pippelot luiertasjes

Ben je toe aan iets anders dan wat de rest heeft? In dezelfde vrolijke stoffen van de luiertasjes, verkoopt Pippelot ook aankleedkussenhoezen en speentasjes. Voor je dochter koop je hier ook superleuke jurkjes met vrolijke printjes. Pippelot.nl heeft nog meer handige dingen voor mama’s. Bijvoorbeeld hele leuke sieraden voor jezelf, maar ook voor je kindje en voor jullie samen. Heb jij een dochter, dan is het misschien wel heel leuk en speciaal om dezelfde armband te dragen.Kortom, de webshop Pippelot.nl is zeker een aanrader om te bezoeken voor iedere (aanstaande) moeder. Die handige hebbedingetjes willen we natuurlijk allemaal wel.
pippelot overig
>> Deze winactie is inmiddels afgelopen. Op onze Facebookpagina staat de winnaar vermeld! <<

Win ook zo’n tof luiertasje van Pippelot!

Van Pippelot mag Love that! zo’n supertof luiertasje weggeven. Meedoen is heel gemakkelijk. Het enige dat je hiervoor hoeft te doen is lid worden van onze Facebookpagina en een reactie te geven onder het bericht Win ook zo’n tof luiertasje van Pippelot!. Je kunt meedoen tot en met 25 februari 2014! Delen met je vrienden wordt gewaardeerd (des te vaker kunnen we winacties doen), maar is niet noodzakelijk.

Lees meer over winacties op Love that!

Marlieke

Marlieke is moeder van Eva en Liza. Ze is in 2014 geëmigreerd naar Zwitserland en houdt je op Lovethat op de hoogte van haar leven daar. Als moeder, als vrouw, als zelfstandig ondernemer en vooral als zichzelf.

All posts

4 Comments

 • Joyce 12 februari 2014 at 09:27

  Leuke winactie! Ik doe graag mee! Zal op facebook even het bericht liken enzo 🙂

 • Linda Raaijmakers 12 februari 2014 at 19:07

  Ik doe heel graag mee voor onze tweeling van 9 weekjes oud 😀

 • PSnim 17 februari 2014 at 08:16

  Ik zie m op diverse blogs voorbij komen en vind m echt heel leuk en handig! Ik doe graag mee! Ik heb je geliked op facebook 🙂

 • […] schreef al eerder over de producten van Pippelot en sinds die tijd hebben de dames niet stilgezeten. Het maken van […]

 • Laat hier je reactie achter

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Dit ben ik

  Dit ben ik

  Marlieke

  Leuk dat je op Lovethat.nl komt neuzen! Ik ben Marlieke en woon met mijn man en twee meiden in Zwitserland. Op Lovethat lees je meer over mijn leven en over dat wat mij interesseert, inspireert en motiveert!

  Liefs Marlieke

  Mis nooit meer een artikel!

  Voeg je bij 4.042 andere abonnees

  Volg ons op Facebook

  Follow

  Laatste berichten

  ×