Over Studioblomm schreef ik al eerder. Deze creatieve moeder van 2 runt een fantastische webshop met de leukste handgemaakte producten voor thuis en voor onderweg. Voor iedere plek in huis verkoopt Studioblomm wel wat leuks. Ik ben bijvoorbeeld helemaal weg van de dekens en spreien, handgemaakt van wolvilt. Ook de opbergmanden en vaashoezen vind ik echt geweldig. Ach, ik kan natuurlijk wel eeuwen doorgaan, maar onderstaand beeld laat goed zien wat je bij Studioblomm kunt halen en wat ik graag allemaal in ons huis zou willen hebben.

studioblomm

Win de Don’t worry be Happy – poster van Studioblomm

Van Studioblomm mag Love that! zo’n enorm leuke Don’t Worry, Be Happy -poster weggeven. Het is een poster op A3 formaat, ontworpen door AnkePanke en past in iedere kamer of kantoor! Meedoen is heel gemakkelijk. Het enige dat je hiervoor hoeft te doen is lid worden van onze Facebookpagina en een reactie te geven onder het bericht Win de Don’t Worry, Be Happy – poster van StudioBlomm Je kunt meedoen tot en met 5 maart 2014! Delen met je vrienden wordt gewaardeerd (des te vaker kunnen we winacties doen), maar is niet noodzakelijk.

Like Studioblomm ook op Facebook!
Lees meer over winacties op Love that!

Show CommentsClose Comments

8 Comments

 • Jacqueline
  Posted 24 februari 2014 at 05:27 0Likes

  Super leuk en schattig allemaal!

 • Lisette
  Posted 24 februari 2014 at 08:25 0Likes

  Dat advies zou ik al mijn geliefden wel mee willen geven! Ik loot graag mee voor deze happy wandversiering.

 • Anita
  Posted 25 februari 2014 at 00:14 0Likes

  Dat is mijn lijfspreuk! Ik zou er daarom heel blij mee zijn…

 • Anneliese de Waal
  Posted 26 februari 2014 at 22:28 0Likes

  Ohhh…..erg leuk, ik doe graag mee, geweldige spreuk.

 • SophiaG
  Posted 1 maart 2014 at 16:53 0Likes

  Superleuke actie!
  Ik doe graag mee

 • Maria Tielemans
  Posted 4 maart 2014 at 22:44 0Likes

  Pracht spreuk die elke dag gelukkig maakt!!

 • ella gorte
  Posted 5 maart 2014 at 07:47 0Likes

  Super leuke poster.. daar zou iedereen elke dag mee wakker moeten worden! !

 • ilona
  Posted 5 maart 2014 at 08:27 0Likes

  Yeahh dit vind ik leuk! Ik maak graag kans en wens de andere deelnemers succes 🙂
  Groetjes Ilona

Laat hier je reactie achter