Win de Don’t Worry, Be Happy -poster van Studioblomm

19 februari 2014

Win de Don’t Worry, Be Happy -poster van Studioblomm

19 februari 2014

Over Studioblomm schreef ik al eerder. Deze creatieve moeder van 2 runt een fantastische webshop met de leukste handgemaakte producten voor thuis en voor onderweg. Voor iedere plek in huis verkoopt Studioblomm wel wat leuks. Ik ben bijvoorbeeld helemaal weg van de dekens en spreien, handgemaakt van wolvilt. Ook de opbergmanden en vaashoezen vind ik echt geweldig. Ach, ik kan natuurlijk wel eeuwen doorgaan, maar onderstaand beeld laat goed zien wat je bij Studioblomm kunt halen en wat ik graag allemaal in ons huis zou willen hebben.

studioblomm

Win de Don’t worry be Happy – poster van Studioblomm

Van Studioblomm mag Love that! zo’n enorm leuke Don’t Worry, Be Happy -poster weggeven. Het is een poster op A3 formaat, ontworpen door AnkePanke en past in iedere kamer of kantoor! Meedoen is heel gemakkelijk. Het enige dat je hiervoor hoeft te doen is lid worden van onze Facebookpagina en een reactie te geven onder het bericht Win de Don’t Worry, Be Happy – poster van StudioBlomm Je kunt meedoen tot en met 5 maart 2014! Delen met je vrienden wordt gewaardeerd (des te vaker kunnen we winacties doen), maar is niet noodzakelijk.

Like Studioblomm ook op Facebook!
Lees meer over winacties op Love that!

Marlieke

Marlieke is moeder van Eva en Liza. Ze is in 2014 geëmigreerd naar Zwitserland en houdt je op Lovethat op de hoogte van haar leven daar. Als moeder, als vrouw, als zelfstandig ondernemer en vooral als zichzelf.

All posts

8 Comments

 • Jacqueline 24 februari 2014 at 05:27

  Super leuk en schattig allemaal!

 • Lisette 24 februari 2014 at 08:25

  Dat advies zou ik al mijn geliefden wel mee willen geven! Ik loot graag mee voor deze happy wandversiering.

 • Anita 25 februari 2014 at 00:14

  Dat is mijn lijfspreuk! Ik zou er daarom heel blij mee zijn…

 • Anneliese de Waal 26 februari 2014 at 22:28

  Ohhh…..erg leuk, ik doe graag mee, geweldige spreuk.

 • SophiaG 1 maart 2014 at 16:53

  Superleuke actie!
  Ik doe graag mee

 • Maria Tielemans 4 maart 2014 at 22:44

  Pracht spreuk die elke dag gelukkig maakt!!

 • ella gorte 5 maart 2014 at 07:47

  Super leuke poster.. daar zou iedereen elke dag mee wakker moeten worden! !

 • ilona 5 maart 2014 at 08:27

  Yeahh dit vind ik leuk! Ik maak graag kans en wens de andere deelnemers succes 🙂
  Groetjes Ilona

 • Laat hier je reactie achter

  Dit ben ik

  Dit ben ik

  Marlieke

  Leuk dat je op Lovethat.nl komt neuzen! Ik ben Marlieke en woon met mijn man en twee meiden in Zwitserland. Op Lovethat lees je meer over mijn leven en over dat wat mij interesseert, inspireert en motiveert!

  Liefs Marlieke

  Mis nooit meer een artikel!

  Voeg je bij 2.719 andere abonnees

  Volg ons op Facebook

  Follow

  Laatste berichten

  ×