Wat worden die meiden toch groot!

29 april 2016

Wat worden die meiden toch groot!

29 april 2016

Ik vind het zo jammer dat we hier in Zwitserland geen Koningsdag vieren. Ik ben namelijk echt een fan van het Koningshuis. Ik vind ze fantastisch. Ik vind de Koning en de Koningin super en ik vind hun meisjes nog leuker! Daarom speurde ik vandaag naar de foto’s van die meisjes van vroeger. Zo leuk om te zien hoe ze gegroeid zijn.

Prinses van Oranje Amalia

Amalia

Prinses AlexiaAlexia

Prinses Ariane

ariane

 

Wat vind jij van deze foto’s? Ik vind ze zo leuk. Alsof je in een fotoalbum van het Koninklijk Huis zit te koekeloeren, wat je ook een beetje doet natuurlijk. De meiden worden groot. Amalia ziet er echt zo koninklijk uit, Alexia is zo ontzettend mooi en Ariane is zo guitig!

Ben jij ook fan van deze dames?

Foto’s komen allemaal van de website KoninklijkHuis.nl

Marlieke

Marlieke is moeder van Eva en Liza. Ze is in 2014 geëmigreerd naar Zwitserland en houdt je op Lovethat op de hoogte van haar leven daar. Als moeder, als vrouw, als zelfstandig ondernemer en vooral als zichzelf.

All posts

3 Comments

 • Joyce 29 april 2016 at 06:41

  Ja wat een mooie meid die Alexia, ik heb zo van hun gedans genoten met Koningsdag. Goed om te zien dat die meiden, waar mogelijk, echt zichzelf mogen zijn.

 • Vlijtig Liesje 29 april 2016 at 08:27

  Ik vind ook dat ze goed groeien. Altijd leuk om ze te zien, hoewel ik hun kleding soms wat truttig vind.

 • Sabine 29 april 2016 at 12:52

  Wat leuk die foto’s! IK ben geen fan van het Koningshuis, maar ook geen geen fan haha. Ik vind het leuk om naar te kijken, maar volg het niet verder. Wél Koningsdag gevierd in Bogotá natuurlijk 🙂

 • Laat hier je reactie achter

  Dit ben ik

  Dit ben ik

  Marlieke

  Leuk dat je op Lovethat.nl komt neuzen! Ik ben Marlieke en woon met mijn man en twee meiden in Zwitserland. Op Lovethat lees je meer over mijn leven en over dat wat mij interesseert, inspireert en motiveert!

  Liefs Marlieke

  Mis nooit meer een artikel!

  Voeg je bij 2.719 andere abonnees

  Volg ons op Facebook

  Follow

  Laatste berichten

  ×