Wat is een mutsenmeisje toch leuk

14 augustus 2014

Wat is een mutsenmeisje toch leuk

14 augustus 2014

Ik moet eerlijk bekennen dat toen Liza soort van kaal werd geboren, ik toch wel teleurgesteld was. Eva had zo’n enorme bos haar en daar was ik toen (en nog steeds) enorm trots op. Liza had een paterkapseltje en ja, dat viel ook nog eens uit. Inmiddels groeit er wel wat op dat kopje en zijn er enkele haartjes van (bijna) 5 maanden uitgegroeid tot pluizige plukjes, die ik eigenlijk wel wil afknippen. Een ander nadeel van zo’n kaal koppie is dat de hoofdhuid niet goed bedekt is. Een straaltje zon en Liza’s hoofdje slaat rood uit. Bij dat hele hete weer had Liza vaak een zomerhoedje op. Maar nu is het toch weer wat kouder en we waren laatst bij het strand en de ijzige wind in die oortjes vond ik ook geen plan. Dus ik zocht haar mutsje op en klaar. Wat stond het schattig. Alleen het zat wat strak, het was ook echt zo’n babymutsje. Vandaar dat ik vandaag naar de H&M reed en ik voor haar wat nieuwe mutsjes kocht (en een shirtje en sokken). Daarna maakte ik onderstaande foto’s van haar en Eva. Eva wilde ook graag haar muts (ooit gekocht bij Blijdorp) showen. Wat een heerlijke mutsenmeisjes!!!
collagemuts2
muts-12

En natuurlijk is er nog meer te koop op mutsengebied! Ik denk dat ik een nieuwe verslaving heb gevonden. 🙂
mutsjes

Weten jullie trouwens nog merken die leuke mutsjes verkopen?

Marlieke

Marlieke is moeder van Eva en Liza. Ze is in 2014 geëmigreerd naar Zwitserland en houdt je op Lovethat op de hoogte van haar leven daar. Als moeder, als vrouw, als zelfstandig ondernemer en vooral als zichzelf.

All posts

1 Comment

 • Romi - Babyaccessoires.eu 14 augustus 2014 at 20:18

  Aahh wat staan ze leuk! Het wordt inderdaad een stuk kouder. Ik merk het ’s nachts vooral. Ik word de laatste paar dagen gewoon koud wakker, dat was afgelopen maand wel anders! Lief! heeft wel een paar leuke mutsjes, zag ik. Niet veel, 1 of 2, maar toch 🙂

 • Laat hier je reactie achter

  Dit ben ik

  Dit ben ik

  Marlieke

  Leuk dat je op Lovethat.nl komt neuzen! Ik ben Marlieke en woon met mijn man en twee meiden in Zwitserland. Op Lovethat lees je meer over mijn leven en over dat wat mij interesseert, inspireert en motiveert!

  Liefs Marlieke

  Mis nooit meer een artikel!

  Voeg je bij 2.730 andere abonnees

  Volg ons op Facebook

  Follow

  Laatste berichten

  ×