Wat hebben de mannen het toch zwaar

4 maart 2014

Wat hebben de mannen het toch zwaar

4 maart 2014

Ga jij regelmatig met je man/vriend shoppen? Ik niet. Hij vindt het sowieso niet leuk om te shoppen en dat chagrijnige gezicht als hij in de H&M rondloopt, vergalt mijn zin om te shoppen meteen. Daarom winkel ik liever alleen. Heerlijk relaxed! Overigens, als manlief nou een keer wel goed gemutst mee gaat shoppen, dan zijn we ook gelijk arm. Hij kan het dus wel!

Op het Instagramaccount Miserable_men zie je dat het nog veel erger kan! Hieronder een paar plaatjes van  mannen die dus wel gedwongen worden om mee te gaan shoppen. Geweldig toch?
Marlieke

Marlieke is moeder van Eva en Liza. Ze is in 2014 geëmigreerd naar Zwitserland en houdt je op Lovethat op de hoogte van haar leven daar. Als moeder, als vrouw, als zelfstandig ondernemer en vooral als zichzelf.

All posts

2 Comments

 • Claire K 4 maart 2014 at 10:13

  Whahaha geweldige foto’s. Mijn liefje gaat overigens TE graag mee. Hij geeft ook iets TE graag zijn mening… Maar vaak is het wel heel gezellig samen. Toch winkel ik het liefste ook alleen hoor. High speed en recht op mijn doelen af 😉

 • Ida 5 maart 2014 at 09:43

  Haha, heel herkenbaar! Mijn vriend houdt er ook absoluut niet van. Hij valt niet in slaap, maar zit er wel net zo bij als de man op de laatste foto 😀

 • Laat hier je reactie achter

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Dit ben ik

  Dit ben ik

  Marlieke

  Leuk dat je op Lovethat.nl komt neuzen! Ik ben Marlieke en woon met mijn man en twee meiden in Zwitserland. Op Lovethat lees je meer over mijn leven en over dat wat mij interesseert, inspireert en motiveert!

  Liefs Marlieke

  Mis nooit meer een artikel!

  Voeg je bij 4.036 andere abonnees

  Volg ons op Facebook

  Follow

  Laatste berichten

  ×