Wandelen in het bos

5 november 2015

Wandelen in het bos

5 november 2015

Liza en ik wandelen veel, zo ook vandaag. Dit keer niet met de draagzak, maar gewoon met de oude vertrouwde buggy. We gingen richting het bos en ik zou wel kijken hoever we zouden komen. Eindelijk had ik ook mijn camera mee, want dat kan als je met de buggy gaat! We liepen ongeveer 20 minuten heuvel op naar het bos. Ik dacht altijd dat met de buggy heuvel op lopen pittig was, dat viel me gelukkig alles mee. Zal het vele wandelen met de draagzak dan toch zo zijn nut hebben?

Eenmaal bij het bos liet ik Liza uit de buggy en liep ik achter haar aan. Het leverde voornamelijk plaatjes van haar rug op, maar eigenlijk vind ik dat ook wel heel mooi. De kleine dame liep berg op, heuvel aan, heuvel op en weer berg af. Geen enkele keer gevallen, ook al waren de paden niet altijd heel mooi aangelegd. Ik liep erachter te hannesen met de buggy (zo’n oude met gammele wielen) en dan ook nog mijn camera. Ach ja, het was heerlijk om haar zo te zien wandelen. Ze is nog niet echt bezig met verzamelen van blaadjes, dat is wel jammer. Ook blaadjes in de lucht gooien vindt Liza maar smerig… Heb ik dat. Dus we wandelenden door het bos en genoten van het lekkere weer en de zon op ons bol!
liza-bos

lizabos

liza-bos3

lizabos4

Marlieke

Marlieke is moeder van Eva en Liza. Ze is in 2014 geëmigreerd naar Zwitserland en houdt je op Lovethat op de hoogte van haar leven daar. Als moeder, als vrouw, als zelfstandig ondernemer en vooral als zichzelf.

All posts

2 Comments

 • Ottoline 5 november 2015 at 16:49

  Wat is het toch een heerlijk kind!

 • Mama van Vesper 10 november 2015 at 12:16

  prachtige plaatjes!

 • Laat hier je reactie achter

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Dit ben ik

  Dit ben ik

  Marlieke

  Leuk dat je op Lovethat.nl komt neuzen! Ik ben Marlieke en woon met mijn man en twee meiden in Zwitserland. Op Lovethat lees je meer over mijn leven en over dat wat mij interesseert, inspireert en motiveert!

  Liefs Marlieke

  Mis nooit meer een artikel!

  Voeg je bij 4.042 andere abonnees

  Volg ons op Facebook

  Follow

  Laatste berichten

  ×