Vijf keer comfortabele kostuums voor carnaval om NU te bestellen + Winactie

Deze donderdag sta ik samen met een twintigtal anderen een groot carnavalsfeest in goede banen te leiden. Ieder jaar organiseren wij van de ‘frauenriege’ een carnavalsfeest dat zijn omvang niet kent. Elk jaar hebben we een ander thema. Afgelopen jaar hadden we een heksenthema, dit jaar is het thema hippie. Omdat we moeten werken (ik maak de foto’s voor op Facebook en stap daarna achter de bar) hebben we een spijkerbroek, een geel shirt en een bruin suède gilletje aan. Het kan natuurlijk veel spannender. Spannend maar graag wel comfortabel! Bij Feestkleding365.nl kom je deze Carnaval en voor ieder ander feestje, prima aan je trekken. Er is echt voor iedere outfit wat te vinden.

Ik ging voor je op zoek naar de leukste kostuums waarbij je je ook nog eens comfortabel voelt!

Hippiekleding

Veel beter dan de outfit die wij aantrekken aanstaande donderdag is natuurlijk deze hippie-outfit. Volgens mij zit deze superlekker, lekker zo’n strechbroek en een shirt met gilletje waarbij je ook lekker voelt.

Heksenkleding

Er is echt een enorm aanbod in heksenkleding. Je kunt het zo gek niet bedenken of het is er. Deze outfit koos ik omdat je er bijna in kunt wonen tijdens de carnaval. Je hoeft ook niet heel veel uit de kast te trekken, deze jurk met kap is genoeg.

Pippi Langkous

Oh wat zullen mijn meiden opkijken als hun moeder als Pippi zou gaan met carnaval. Het enige dat je dan wel extra nodig hebt, is een extra dikke legging of een gestreepte broek. Deze kousen zijn mij een beetje te.

Sexy rockstar!

Deze sexy rockstar outfit vind ik echt leuk en nogmaals met een dikkere legging, krijg je hem wel wat relaxter of warmer als je bij een optocht moet staan. Ik vind hem leuk!

Heerlijk origineel: ga als clownvis!

Dit vind ik nou echt een fantastisch kostuum! Als clownvis Nemo. Het is wel de duurste jurk uit het rijtje, maar ik vind dit wel de origineelste!

Een aantal voordelen van Feestwinkel365.nl

 • je ziet meteen hoeveel er van je keuze voorradig is, ideaal als je voor groepen aan het zoeken bent
 • Je kunt heel goed zoeken en filteren op de website
 • Er is echt zoveel te koop!
 • Vandaag gekocht en vaak de volgende werkdag in huis
 • Er is zelfs een grote keuze in grote maten kleding
 • Ook voor kinderen kan je hier prima slagen
 • En als laatste: shop direct je accessoires erbij en je bent helemaal klaar voor je feestje

Ik wens je een hele fijne carnaval!

WINACTIE |Scoor iets leuks voor carnaval!

Wil jij een tegoedbon van 35 euro winnen voor Feestwinkel365 doe dan vandaag nog mee! Laat een berichtje achter hier of op Facebook voor dinsdag 21 februari 2017 10:30 uur en wie weet lukt het jou wel om nog wat leuks te scoren voor carnaval!

You Might Also Like

15 Comments

 • Reply
  Marian B
  20 februari 2017 at 16:05

  Mijn zoontje zou graag een piratenpak of een brandweerpak willen hebben. Dat kan met dit tegoed geregeld worden!

 • Reply
  Tamara
  20 februari 2017 at 17:14

  Hele fijne site inderdaad. Al een aantal keer wat besteld. Ik doe daarom ook dolgraag mee!

 • Reply
  Marije
  20 februari 2017 at 17:35

  Ik doe graag mee! Een extra comfortabele outfit zou superfijn zijn! Dan hoef ik niet tussen het feesten door te wassen en drogen! 😁

 • Reply
  Gabi Hammache
  20 februari 2017 at 18:17

  Die Clownsvis is geweldig!! Ik zou graag een tegoedbon winnen voor mn buurvrouw in NL, dus doe graag mee!

 • Reply
  Monique
  20 februari 2017 at 18:31

  Oeh, ik ben nog steeds op zoek naar de perfecte outfit, dus die bon zou me heel goed uitkomen. Ik doe dus graag mee! 🙂

  • Reply
   Marlieke
   21 februari 2017 at 13:34

   Hey Monique, ik mag je blij maken! 🎉

   • Reply
    Monique
    21 februari 2017 at 21:46

    Jaaaa, super leuk! Ik hoop dat ik de code snel ontvang zodat ik morgen nog wat kan bestellen. Zou toch leuk zijn als ik het voor de Carnaval in huis heb 🙂

 • Reply
  Linda Smeets
  20 februari 2017 at 21:33

  Leuke webwinkel met veel keus! Ik doe graag mee daar ons gezin ook carnaval gaat vieren maar wij nog geen outfit hebben.

 • Reply
  Claudia Diependaal
  20 februari 2017 at 22:43

  Ik doe heel erg graag mee!

 • Reply
  Corina
  20 februari 2017 at 23:24

  Als echte Brabander moet je hier natuurlijk wel aan mee doen 😉

 • Reply
  Lijntje
  20 februari 2017 at 23:48

  Ohhh gaaf zeg! Naar zo’n site was ik precies op zoek! Heb voor de kids al wel leuke pakjes gemaakt… Maar hoe tof zou het zijn om voor mezelf bijvoorbeeld het bijtje te kunnen bestellen! Ik doe mee!!

 • Reply
  Karin Dubbelman- van Onzenoort
  21 februari 2017 at 00:28

  Ohw YES! Na een hele hoop ellende van de afgelopen weken 😓, nu eindelijk iets leuks voor de boeg!! “The Show Must Go On”, zou mijn vader gezegd hebben….😞
  Ik heb er weer zinin en hoop op deze waanzinnige leuke cadeaubon 🎉
  #fingerscrossed 🙏🏻

 • Reply
  Anita H.
  21 februari 2017 at 00:48

  Op de valreep. Dit shoptegoed kan ik heel goed gebruiken. Leuke collectie. (Ik woon in Zuid-Limburg, dus ik ontkom er niet aan…)

  • Reply
   Claudia Diependaal
   21 februari 2017 at 17:56

   Ik ook in Zuid-Limburg 😉

 • Reply
  Moniek S
  21 februari 2017 at 08:46

  Ik ben nog op tijd!
  Ik ga alvast even snuffelen wat ik zou willen aanschaffen…

Laat hier je reactie achter

%d bloggers liken dit: