Versieren van je bord of je kop koffie wordt zo wel heel gemakkelijk

17 september 2014

Versieren van je bord of je kop koffie wordt zo wel heel gemakkelijk

17 september 2014

Floris is zo’n man die altijd naar Discovery of de stomste documentaires kijkt, we zitten qua tv amper op 1 lijn. Maar soms, heel soms, laat hij me wat zien en dan weet ik dat ik het vast leuk vindt. Zo ook vandaag. Hij was weer eens aan het surfen naar nieuwe gadgets en kickstart/crowdfunding projecten en vond echt iets voor Love that! Bedankt 🙂

CinnyBird

CinnyBird is een soort pen waarmee je met kruiden of poeders kan tekenen op alles wat je maar zou willen. Volgens de website is het allemaal supermakkelijk. Je doet wat poeder in de pen en met één druk op teken je dus een mooie tekening op je bord of koffie. Je moet uiteraard wel goed kunnen tekenen om er wat moois van te maken! Volgens mij komt de CinniBird op de markt (als ik het goed begrepen heb) en kunnen we hopelijk binnenkort zelf aan de slag.

Zie de foto’s voor inspiratie:

Deze diashow vereist JavaScript.


Wil je de CinniBird in actie zien, check dan dit filmpje!

Marlieke

Marlieke is moeder van Eva en Liza. Ze is in 2014 geëmigreerd naar Zwitserland en houdt je op Lovethat op de hoogte van haar leven daar. Als moeder, als vrouw, als zelfstandig ondernemer en vooral als zichzelf.

All posts

No Comments

Laat hier je reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Dit ben ik

Dit ben ik

Marlieke

Leuk dat je op Lovethat.nl komt neuzen! Ik ben Marlieke en woon met mijn man en twee meiden in Zwitserland. Op Lovethat lees je meer over mijn leven en over dat wat mij interesseert, inspireert en motiveert!

Liefs Marlieke

Mis nooit meer een artikel!

Voeg je bij 4.042 andere abonnees

Volg ons op Facebook

Follow

Laatste berichten

×