Verjaardagstaarten door de jaren heen

21 maart 2018

Verjaardagstaarten door de jaren heen

21 maart 2018

Sinds we in Zwitserland wonen, maak ik de verjaardagstaarten zelf. Maar er was eens een tijd dat het heel anders was. Dat ik zelfs muffins liet verbranden in de oven. Een verjaardagstaart zelf maken kwam niet in mij op. Dan betaalde ik maar wat, maar was er in ieder geval niks mis met de taart. Het leek mij wel leuk om de taarten die ik tot nu toe op de verjaardag van de kinderen heb uitgedeeld even op een rij te zetten.

Eva kreeg voor haar eerste verjaardag een meptaartje
Voor Eva’s tweede verjaardag hielp ik Marina met deze paddestoelentaart
De troetelberentaart werd gemaakt door Suzan, de taart was helemaal gevuld met een regnboogkleuren.
Eva’s vierde verjaardag vieren we tegelijk met ons afscheidsfeestje. Eva wordt namelijk 4 in Zwitserland. Ik kan me niet voorstellen dat ik deze cupcakes gemaakt heb… Daar zal vast iemand me bij geholpen hebben!
En dit was op haar verjaardag in Zwitserland. Dat cakeje heb ik wel gemaakt.
Liza werd 1 in Zwitserland en ik moest eraan geloven. 1 van mijn best gelukte taarten!
Eva wordt vijf en dat vieren we met appeltaart!

Liza wordt 2 jaar oud en mijn vader maakte een heerlijke slagroomtaart
Opa bakt voor Eva’s zesde verjaardag een heerlijke smartiestaart
Voor Liza’s 3e verjaardag bakken we een Jokietaart
Eva kreeg voor haar zevende verjaardag een heerlijke slagroomtaart van opa
Voor Liza dit jaar een soort van chocolade drip taart met marshmallows!

Marlieke

Marlieke is moeder van Eva en Liza. Ze is in 2014 geƫmigreerd naar Zwitserland en houdt je op Lovethat op de hoogte van haar leven daar. Als moeder, als vrouw, als zelfstandig ondernemer en vooral als zichzelf.

All posts

No Comments

Laat hier je reactie achter

Dit ben ik

Dit ben ik

Marlieke

Leuk dat je op Lovethat.nl komt neuzen! Ik ben Marlieke en woon met mijn man en twee meiden in Zwitserland. Op Lovethat lees je meer over mijn leven en over dat wat mij interesseert, inspireert en motiveert!

Liefs Marlieke

Mis nooit meer een artikel!

Voeg je bij 2.719 andere abonnees

Volg ons op Facebook

Follow

Laatste berichten

×