Vanaf vandaag online: Moeder & Meer

23 juni 2017

Vanaf vandaag online: Moeder & Meer

23 juni 2017

Een jaar of wat geleden brainstormde ik met Elles over de nieuwe weg die ze wilde inslaan met haar webwinkel en de daarbij horende nieuwe naam. Een paar maanden geleden bleek de tijd rijp en was het tijd voor de nieuwe weg. Moeder & Meer zou werkelijkheid worden! Hartstikke leuk, maar nog leuker was dat ik het nieuwe logo mocht ontwerpen.

We gingen van links naar rechts en van rond naar langwerpig en vierkant. Uiteindelijk stond daar een logo met mooie kleuren en speelse verhoudingen. Zoals ik vaker schrijf vind ik het altijd een eer om iets te mogen maken, waar anderen meer dan tevreden over zijn. Elles omarmde het logo en gaf daarmee ook haar nieuwe website vorm.

Vanaf vandaag is dan ook Moeder & Meer geopend en ik wil Elles heel veel succes en geluk wensen met haar nieuwe winkel!

Op Moeder & Meer kunnen aanstaande moeders, nieuwe moeders, moeders die bekend zijn met het moederschap, moeders van baby’s en moeders van grotere kinderen, vriendinnen van moeders, oma’s en tantes terecht voor de allerfijnste producten!

Marlieke.com

Wil jij ook een nieuw logo voor je bedrijf of misschien wat meer informatie? Kijk dan eens op Marlieke.com of stuur me een email (marlieke@marlieke.com) Ik help je graag!

Marlieke

Marlieke is moeder van Eva en Liza. Ze is in 2014 geëmigreerd naar Zwitserland en houdt je op Lovethat op de hoogte van haar leven daar. Als moeder, als vrouw, als zelfstandig ondernemer en vooral als zichzelf.

All posts

No Comments

Laat hier je reactie achter

Dit ben ik

Dit ben ik

Marlieke

Leuk dat je op Lovethat.nl komt neuzen! Ik ben Marlieke en woon met mijn man en twee meiden in Zwitserland. Op Lovethat lees je meer over mijn leven en over dat wat mij interesseert, inspireert en motiveert!

Liefs Marlieke

Mis nooit meer een artikel!

Voeg je bij 2.719 andere abonnees

Volg ons op Facebook

Follow

Laatste berichten

×