Van kikkerbommetjes en springboontjes tot een leeg bord!

25 februari 2014

Van kikkerbommetjes en springboontjes tot een leeg bord!

25 februari 2014

Ik weet niet hoe het bij jullie thuis gaat, maar hier hebben we vaak een strijd om eten met Eva. De strijd met het bord avondeten gaat Floris meestal aan. Ik ben dan echt te moe om van alles een spelletje te maken en eerlijk gezegd; ik haat spelen met eten. Ik deed het al sporadisch met hapjes geven toen ze klein was en nog steeds ben ik meer het type van ‘nog drie happen en dan is het klaar.’ Terwijl Floris met een beetje extra aandacht en door het leuk te maken Eva bijna haar hele bord laat opeten. Vandaag aten we pastasalade met tonijn, boontjes, kappertjes, sla en een rode ui. Natuurlijk wilde mevrouw alleen haar pasta eten en de rest was ‘viezigheid’.  Gelukkig kwam daar Floris door de bocht met springboontjes en kikkerbommetjes. Drie maal raden wat er gebeurt als je een springboontje opeet? Jup, je springt de lucht in. En wat zal er dan gebeuren met een kikkerbommetje (het kappertje)? Dan mag je legaal een kikkerkwaak maken. Bekijk hieronder het filmpje en hoeveel lol Eva met dit spelletje had. En uiteindelijk? Geen boontjes en kappertjes meer op haar bord te vinden.

Heb jij nou niet zo’n creatieve man en heb je zelf, net als ik, echt ’s avonds geen zin meer om heel wat fratsen uit te halen zodat er maar iets van groente bij je kind naar binnen gaat? Kijk dan eens bij Babyshop@home.nl De meest leuke producten om je kindje wél op een leuke manier te laten eten vind je hier. Vooral de Happy Plate vind ik echt te grappig en de beloningskalender van Woezel en Pip is natuurlijk ideaal om je kind te stimuleren zijn of haar bord leeg te eten.

babyshopathome

Speciale aanbieding!

krijtbord-prikkersNaast bovenstaande producten om gezelliger aan tafel te zitten, kun je bij Babyshop@home ook terecht voor de leukste cadeaus en spullen voor moeder en kind. Speciaal voor de lezers van Love that! heeft Babyshop@home een leuke actie. Bestel je voor minimaal € 25,00 dan ontvang je een pakje krijtvlaggetjes (10 stuks) gratis bij je bestelling. Vermeld in het opmerkingenveld Love that.  Deze actie duurt tot 31 maart 2014.

Marlieke

Marlieke is moeder van Eva en Liza. Ze is in 2014 geëmigreerd naar Zwitserland en houdt je op Lovethat op de hoogte van haar leven daar. Als moeder, als vrouw, als zelfstandig ondernemer en vooral als zichzelf.

All posts

2 Comments

 • Linda 25 februari 2014 at 08:12

  Wat een geniale fantasierijke oplossing! Die borden zijn ook echt super.

 • Claire K 25 februari 2014 at 09:38

  Wauw wat een creatieve man heb jij haha, hier is het juist omgekeerd. Finn zit momenteel heel erg te pruilen met zijn hapjes, zelfs met banaan wat veruit zijn favoriet is. Mijn vriend kan daar echt niet op zitten haha

 • Laat hier je reactie achter

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Dit ben ik

  Dit ben ik

  Marlieke

  Leuk dat je op Lovethat.nl komt neuzen! Ik ben Marlieke en woon met mijn man en twee meiden in Zwitserland. Op Lovethat lees je meer over mijn leven en over dat wat mij interesseert, inspireert en motiveert!

  Liefs Marlieke

  Mis nooit meer een artikel!

  Voeg je bij 4.040 andere abonnees

  Volg ons op Facebook

  Follow

  Laatste berichten

  ×