VAKANTIE | Hét kinderboek voor in je koffer!

9 juli 2017

VAKANTIE | Hét kinderboek voor in je koffer!

9 juli 2017
Het enige boek in je koffer'!

Ik ben fan van boeken. Wij lezen iedere avond voor. De ene keer een lang en moeilijk verhaal, de andere keer Nijntje of de gedichtjes bij de boekjes van Liselotje. Voorlezen moet leuk zijn, ook voor degene die het voorleest. De meiden lees ik over het algemeen samen voor, ze slapen tenslotte ook vrijwel altijd bij elkaar op de kamer.

Het enige boek in je koffer

Afgelopen week kregen wij een mooi boek binnen. Wederom een boek speciaal voor de vakantie en dit keer speciaal voor kinderen. ‘Het enige boek in je koffer’ Dit boek heeft wel 28 verhalen en is prima geschikt om mee te nemen op vakantie. Geen 10 boeken meer mee, maar gewoon 1 boek met de leukste verhalen en grappigste versjes.

Het boek dat geschreven werd door Pip & Maki, is perfect voor Eva en Liza. Het is namelijk gericht op kinderen tussen de 3 en 8 jaar oud. De verhalen zijn leuk, nieuw en grappig. Ik kan wel zeggen dat het een superleuk boek is om mee te nemen op vakantie, maar zeker ook om gewoon thuis voor te lezen, mee te nemen naar het strand, om zelf te lezen of in de trein plaatjes te kijken of om cadeau te geven!

Plaatjes kijken

Ik kan wel blijven kijken naar de plaatjes in het boek. Stuk voor stuk zijn ze grappig en op een mooie manier vormgegeven. Mochten mijn kinderen uitgekeken zijn op het boek, dan kunnen we altijd nog de plaatjes uitknippen en ophangen!

Marlieke

Marlieke is moeder van Eva en Liza. Ze is in 2014 geëmigreerd naar Zwitserland en houdt je op Lovethat op de hoogte van haar leven daar. Als moeder, als vrouw, als zelfstandig ondernemer en vooral als zichzelf.

All posts

No Comments

Laat hier je reactie achter

Dit ben ik

Dit ben ik

Marlieke

Leuk dat je op Lovethat.nl komt neuzen! Ik ben Marlieke en woon met mijn man en twee meiden in Zwitserland. Op Lovethat lees je meer over mijn leven en over dat wat mij interesseert, inspireert en motiveert!

Liefs Marlieke

Mis nooit meer een artikel!

Voeg je bij 2.727 andere abonnees

Volg ons op Facebook

Follow

Laatste berichten

×