Unbreakable Kimmy Schmidt Seizoen 2

24 april 2016

Unbreakable Kimmy Schmidt Seizoen 2

24 april 2016

Afgelopen week kwam seizoen twee van Unbreakable Kimmy Schmidt uit op Netflix. Een serie over een jonge vrouw Kimmy Schmidt, die 15 jaar heeft opgesloten gezeten in een bunker. Natuurlijk is ze daar ietwat verknipt uitgekomen, maar Kimmy is veerkrachtig, sterk en niet te breken...

Bij seizoen 1 moest ik echt in de humor komen en ik was bang dat ik dat in seizoen 2 ook had. Ik ben niet zo heel erg van de komedies, hoewel ik het dus soms wel weer enorm kan waarderen. >snap je het nog?< Maar met seizoen had ik veel minder moeite aan het begin en met gemak haalde ik de 5 afleveringen per dag. Je kunt je wel voorstellen dat ik inmiddels seizoen 2 helemaal heb bekeken

Het is jammer dat je online nog niet zoveel hilarische scenes kunt terug vinden. Want reken er maar op dat ik minimaal 1x per aflevering echt heel hard moest lachen. Als je mij kent, weet je dat dát niet zo normaal is!

Unbreakable Kimmy Schmidt Seizoen 2

In seizoen twee komen veel van de karakters van vorig seizoen weer terug, hoewel de vrouwen met wie Kimmy in de bunker heeft gezeten, niet meer zo’n prominente plaats innemen. Daarom is er meer ruimte voor Jacqueline, de vrouw die in seizoen scheidde van haar miljonair en half platzak achterbleef. Half hoor, wat 12 miljoen is natuurlijk niet niks.

Natuurlijk is Titus Andromedon, de  fantastiche gay-huisgenoot met musicalkwaliteiten, er ook weer bij. Wist je trouwens dat hij ooit getrouwd is geweest met een vrouw? Hij zorgt in seizoen 2 voor heerlijke muzikale scenes met een snufje dramatiek.

Ook Dong, Kimmy’s liefde uit seizoen 1 is weer terug. Samen gaan ze naar een verlaten hotel om romantisch te doen. Romantiek op zijn Kimmy’s en Dong, hilariteit alom.

En er zijn in dit seizoen ook volop nieuwe personages. Zo gaat Kimmy naar een psycholoog met zo haar eigen problemen en krijgt Titus een nieuwe vriend. In de laatste aflevering gaat Kimmy op zoek naar haar moeder. Je staat verstelt wie ze hiervoor gecast hebben. Een geheimpje voor nu!

Kortom, weer een leuke serie om te kijken en in 3 dagen weer helemaal gezien te hebben! Unbreakable Kimmy Schmidt Seizoen 2

 

 

Marlieke

Marlieke is moeder van Eva en Liza. Ze is in 2014 geëmigreerd naar Zwitserland en houdt je op Lovethat op de hoogte van haar leven daar. Als moeder, als vrouw, als zelfstandig ondernemer en vooral als zichzelf.

All posts

No Comments

Laat hier je reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Dit ben ik

Dit ben ik

Marlieke

Leuk dat je op Lovethat.nl komt neuzen! Ik ben Marlieke en woon met mijn man en twee meiden in Zwitserland. Op Lovethat lees je meer over mijn leven en over dat wat mij interesseert, inspireert en motiveert!

Liefs Marlieke

Mis nooit meer een artikel!

Voeg je bij 4.042 andere abonnees

Volg ons op Facebook

Follow

Laatste berichten

×