Uittip voor dit weekend: Het Allerhande Kerstfestival

11 december 2015

Uittip voor dit weekend: Het Allerhande Kerstfestival

11 december 2015

Beleef een smaakvolle dag op het Allerhande Kerstfestival

Al vroeg dropte ik de jongens vandaag bij mijn vader en gingen mijn moeder en ik op pad naar het Spoorwegmuseum in Utrecht voor een uniek kerstfestijn van de Albert Heijn. We schoven net op tijd aan bij het kerstontbijt, waarna we werden verwelkomd door de algemeen directeur van Albert Heijn, Wouter Kolk. De rondleiding langs de highlights was handig, zeker nu het nog zo rustig was. Om 10.15 werd het 3-daagse foodfestival dan eindelijk officieel geopend!
allerhandekerst5

Van 10 tot 10 kun je volop inspiratie opdoen bij ruim 70 stands en stalletjes, meer dan 50 verschillende hapjes en wijnen proeven en wel 10 bekende koks en wijnkenners om adviezen vragen. Er zijn kookworkshops en demonstraties. Maar er is ook live-muziek, een uitnodigend schaatsplein met winterse lekkernijen en er zijn allerlei leuke kinderactiviteiten. En alle hapjes en drankjes zijn GRATIS!

Je kunt er dit weekend nog heen! Check allerhandekerstfestival.nl voor de details. Tip: download de Allerhande Kerstfestival app. Zo blijf je op de hoogte van alle workshops, highlights en entertainment tijdens het Allerhande Kerstfestival. Ook de 3D plattegrond is heel handig, net als de recepten.

allerhandekerst4

allerhandekerst2

allerhandekerst

Sanne

Sanne (37 jaar) woont in een klein Brabants dorpje en is moeder van zoons Juul ('10), Sil ('04) en om het weekend ook van Lars ('02). Naast haar werk als Content Marketeer bij de Efteling gaat ze er graag op uit. Lekker een weekendje weg bijvoorbeeld of op vakantie met het gezin of gewoon samen naar het bos. 's Avonds staat ze vaak tot laat in de keuken; gezond koken is haar grote hobby.

All posts

2 Comments

 • Ottoline 11 december 2015 at 19:41

  Het was een super dag samen met Sanne. We zijn enorm verwend met zoveel heerlijke hapjes en drankjes. De goodybag die we ook nog kregen, was ook nog super gevuld!

 • […] (voor nog geen 3 dagen) in Nederland ben, heb ik besloten om meteen dit leuke event mee te pakken. Twee jaar geleden is Sanne er samen met mijn moeder geweest en zij hebben het zo naar hun zin gehad, dat ik nu toch […]

 • Laat hier je reactie achter

  Dit ben ik

  Dit ben ik

  Marlieke

  Leuk dat je op Lovethat.nl komt neuzen! Ik ben Marlieke en woon met mijn man en twee meiden in Zwitserland. Op Lovethat lees je meer over mijn leven en over dat wat mij interesseert, inspireert en motiveert!

  Liefs Marlieke

  Mis nooit meer een artikel!

  Voeg je bij 2.719 andere abonnees

  Volg ons op Facebook

  Follow

  Laatste berichten

  ×