Help, ik hoor mijn moeder!

20 mei 2016

Help, ik hoor mijn moeder!

20 mei 2016
uitspraken van mijn moeder

De lieve schatten van mijn favoriete (en geheime) online plekje, waren weer een leuke inspiratie vandaag 🙂 Want deze acht uitspraken werden niet alleen door mijn moeder gedaan vroeger, maar heel waarschijnlijk ook door jouw moeder en wellicht zelfs ook wel door je oma. En ja, nu zijn mijn kinderen de klos.

Haal op die wekker, snot is lekker!

(stuur je een kaartje als je boven bent?)

Deur dicht!!!!!!

(en niet zo smijten met die deur!)

Niet aan je mes likken!

Kijken doe je met je ogen, niet met je handen

We eten husse met je neus ertusse

Als …. in de put springt, dan spring je er toch ook niet zo maar achteraan?

Heb jij soms met je neus gekeken?

Ik zeg het niet nog een keer!!

(Wat versta je daar niet van?)

 

 

Marlieke

Marlieke is moeder van Eva en Liza. Ze is in 2014 geëmigreerd naar Zwitserland en houdt je op Lovethat op de hoogte van haar leven daar. Als moeder, als vrouw, als zelfstandig ondernemer en vooral als zichzelf.

All posts

2 Comments

 • Nathalie 20 mei 2016 at 19:51

  Haha, geweldig! En zo waar… en herkenbaar 😉

 • Gwendoline Teske 20 mei 2016 at 20:08

  ‘Schoenen uit!’
  ‘Niet springen op de bank’
  ‘Jas dicht, anders word je verkouden’ (serieus, ik zei het, en ik wéét dat het niet eens waar is!)
  ‘Nu stoppen anders wordt het huilen….’
  ‘Ik tel tot 3’

 • Laat hier je reactie achter

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Dit ben ik

  Dit ben ik

  Marlieke

  Leuk dat je op Lovethat.nl komt neuzen! Ik ben Marlieke en woon met mijn man en twee meiden in Zwitserland. Op Lovethat lees je meer over mijn leven en over dat wat mij interesseert, inspireert en motiveert!

  Liefs Marlieke

  Mis nooit meer een artikel!

  Voeg je bij 4.039 andere abonnees

  Volg ons op Facebook

  Follow

  Laatste berichten

  ×