Uitgerust wakker worden door het eve matras

1 november 2016

Uitgerust wakker worden door het eve matras

1 november 2016

Vorige week vrijdag was het zover, de DHL stopte voor mijn huis met een enorm pakket. De beste man kon het pakket niet alleen uit de auto halen, want het was maar liefst 36 kilo zwaar. Wat erin zat? Een nieuw eve matras!

Het matras van eve is nieuw in Nederland en ik ben een van de gelukkigen die dit matras mag testen. Wat is er bijzonder aan het eve matras, hoe slaapt het matras en zou ik het jullie aanbevelen? Dat lees je vandaag hier! eve matras

Nou moet je weten dat onze slaapkamer eigenlijk een beetje een troep was. Naast ons bed stonden er dozen en andere zaken die eigenlijk niet in een slaapkamer thuishoren. Zo vond ik schroevendraaiers, een babykruik, kabels van weet ik veel wat en allemaal dat soort dingen. Het nieuwe matras was voor mij de gelegenheid om onze slaapkamer nou eens op te ruimen en wat gezelliger te maken. Uiteindelijk vond ik ook weer een ring terug!  Na twee uur bikkelen, troep weggooien en de andere troep in de berging te mikken was mijn kamer zover om er een foto van te maken. Want als je een matras mag reviewen, zorg je natuurlijk ook voor een mooie omgeving!
eve matras

Wat is een eve matras?

Wat mij direct opviel aan het matras van eve is dat het ten eerste mijn lievelingskleur heeft: geel! Ik hou van geel. Geel zorgt voor mij voor een heerlijk warm en zonnig gevoel. Van de doos tot het matras zelf, het gevoel van geborgenheid vind je overal terug. eve is gemaakt na 4 jaar onderzoek onder wel 70.000 klanten. Het matras heeft een unieke gelaagde structuur en is gemaakt van een nieuwe generatie traagschuim. Hierdoor heeft het matras een natuurlijke veerkracht en zorgt het voor een koelere, diepere nachtrust. Dat zeggen ze, maar is het echt zo?
eve matras

Hoe slaapt het eve matras

Na twee nachten kan ik zeggen dat het nog steeds wel even wennen is, als ik mijn bed in stap. Het bed is heel wat zachter dan dat wij gewend zijn. Maar na even liggen wordt het matras harder en vormt het zich als een heerlijk coconnetje om je heen. Wat ik bijzonder vind is dat ik eigenlijk al twee nachten uitgerust wakker word.

En zou ik het jullie aanbevelen?

Een eve matras mag je 100 dagen testen. Ligt het na 100 dagen toch niet zoals je zou willen, dan mag je het terugbrengen. Daar doen ze bij eve niet moeilijk over. Ik gok echter dat je het matras na die 100 dagen niet terug wilt sturen. Want wie wil er nou niet uitgerust wakker worden?

eve matras

 

Marlieke

Marlieke is moeder van Eva en Liza. Ze is in 2014 geëmigreerd naar Zwitserland en houdt je op Lovethat op de hoogte van haar leven daar. Als moeder, als vrouw, als zelfstandig ondernemer en vooral als zichzelf.

All posts

1 Comment

 • […] er vrij eenvoudig in. Voor onszelf zocht ik naar een mooi wit dekbed met een beetje geel. Met ons nieuwe matras en mijn opgeruimde slaapkamer, zijn onze overtrekken (felroze en helblauw) een beetje misplaatst. […]

 • Laat hier je reactie achter

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Dit ben ik

  Dit ben ik

  Marlieke

  Leuk dat je op Lovethat.nl komt neuzen! Ik ben Marlieke en woon met mijn man en twee meiden in Zwitserland. Op Lovethat lees je meer over mijn leven en over dat wat mij interesseert, inspireert en motiveert!

  Liefs Marlieke

  Mis nooit meer een artikel!

  Voeg je bij 4.039 andere abonnees

  Volg ons op Facebook

  Follow

  Laatste berichten

  ×