Toffe site gespot: minirockstar.nl

3 september 2014

Toffe site gespot: minirockstar.nl

3 september 2014

Van sommige websites word ik zo ontzettend hebberig. Minirockstar.nl is daar één van. Op deze site vind je een mooie combinatie van de nieuwe collecties van hippe merken, mooie vintage-kleding en outletkleding. Zelf vind ik de rompers van Sproet en Sprout echt superleuk, maar ook de kleertjes van Imps & Elfs… dat gele jurkje!!! Maar Minirockstar.nl verkoopt ook de kaartjes van Reddish Design, AnkePanke en (daar zijn ze weer) YEAR! Binnenkort zijn er nog meer hippe merken te koop, dus houdt de site in de gaten!

Wat een gave rompers van Sproet en Sprout!
Wat een gave rompers van Sproet en Sprout!

Niet alleen nieuwe spullen zijn er te koop op Minirockstar.nl, er is ook een grote vintage/tweedehandse collectie te koop. Maar dan ook echt toffe kleren van leuke merken en voor fijn prijsjes.

De vintage collectie is te leuk!
De vintage collectie is te leuk!

15% KORTING!

Speciaal voor de lezers van Love that! heeft Minirockstar.nl een kortingscode aangemaakt voor de outlet en tweedehands kleding. Vanaf vandaag krijg je op alles in deze collectie 15% korting met de code: LOVETHAT

Minirockstar is online te vinden op:

Marlieke

Marlieke is moeder van Eva en Liza. Ze is in 2014 geëmigreerd naar Zwitserland en houdt je op Lovethat op de hoogte van haar leven daar. Als moeder, als vrouw, als zelfstandig ondernemer en vooral als zichzelf.

All posts

2 Comments

 • Joyce 3 september 2014 at 09:00

  Aah leuk! Ik ga van de kortingscode gebruik maken en een leuk rompertje scoren voor moempie!

 • Mama van Vesper 3 september 2014 at 15:30

  Ooh super leuk!!!

 • Laat hier je reactie achter

  Dit ben ik

  Dit ben ik

  Marlieke

  Leuk dat je op Lovethat.nl komt neuzen! Ik ben Marlieke en woon met mijn man en twee meiden in Zwitserland. Op Lovethat lees je meer over mijn leven en over dat wat mij interesseert, inspireert en motiveert!

  Liefs Marlieke

  Mis nooit meer een artikel!

  Voeg je bij 2.719 andere abonnees

  Volg ons op Facebook

  Follow

  Laatste berichten

  ×