Thee of koffie? Je drinkt het uit Cupkes!

11 augustus 2015

Thee of koffie? Je drinkt het uit Cupkes!

11 augustus 2015

Al een paar maanden zie ik hier en daar via Instagram het balletservies van Cupkes voorbij komen. Het zingt door Nederland en heeft al bijna haar plekje veroverd op de koffie- en theetafels. En nu niet meer alleen in Nederland, want ook in Zwitserland staat het Swan Lake Theeservies te pronken!

IMG_7114

Kopje thee?

Met een kop thee en natuurlijk verse cake probeerden wij het servies van Cupkes uit. Haha, nee hoor. Toen ik het servies ontving, moesten we er natuurlijk meteen goed gebruik van maken. Thee drinken uit een kopje en een schoteltje. Het deed me denken aan het servies van mijn schoonmoeder. Lekker ouderwets en stiekem vreselijk gezellig.

Worden de kopjes gloeiend heet met de thee? Is het bordje groot genoeg om er koekjes of cake op te leggen? Op deze vragen kan ik eenvoudig antwoord geven. De kwaliteit van de kopjes is fantastisch. Dit porselein is van een goede kwaliteit en zelfs met de mooie motiefjes en de gouden opdruk, kan het gewoon in de vaatwasser. Joehoe!

IMG_7123

Ook het bordje heeft een fatsoenlijk formaat, namelijk 22 cm en is van een hele degelijke en sterke kwaliteit. De opdruk past natuurlijk super bij het thema Swan Lake. Ik zou er wel een heel servies van willen hebben! Voor nu gebruik ik vooral het bordje lekker overal bij. Het staat zo gezellig!

Swan Lake

Het Swan Lake theeservies is uit te breiden met kopjes, een theepot en een etagere/cake stand. Er zijn mooie pakketten te koop waarmee je een heel mooi servies op jouw high-tea tafel kunt zetten.

Foto's van www.cupkes.nl
Foto’s van www.cupkes.nl

Doe iets voor jezelf!

Cupkes. Een cadeautje aan jezelf. Dingen doen waar jij blij van wordt, waar jij gelukkig van wordt. Daar streef ik natuurlijk zelf ook naar. Waarom zou je jezelf niet eens kietelen? Waarom niet? Dus als jij vindt dat je ook weleens gekieteld kan worden, dan neem je eens een kijkje op Cupkes!

Voor de leuk heb ik de andere foto’s die ik en Corina van ons theekransje die middag hebben gemaakt, bijgesloten! Ben je al jaloers op dit theeservies?!

cupjes

Marlieke

Marlieke is moeder van Eva en Liza. Ze is in 2014 ge√ęmigreerd naar Zwitserland en houdt je op Lovethat op de hoogte van haar leven daar. Als moeder, als vrouw, als zelfstandig ondernemer en vooral als zichzelf.

All posts

3 Comments

 • Vlijtig Liesje 11 augustus 2015 at 12:53

  Hoewel ik meestal voor serviezen met bloemetjes ga, vind ik dit ook echt prachtig!

 • Lilian 11 augustus 2015 at 13:13

  Wat een superleuk servies! Hier in het dorp verkopen ze het volgens mij ook, echt supervrolijk! ūüôā

 • Cake uit de oven: de mug cake | LoveThat 21 januari 2016 at 06:16

  […] erg lekker. Maar nieuwsgierig als ik ben,¬†wilde ik het toch proberen. Van Cupkes, weet je nog van dit artikel,¬†kreeg ik twee¬†verpakkingen om mugcakes te maken. ¬†Muddycakes of Speculaascake. Het werd vandaag […]

 • Laat hier je reactie achter

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Dit ben ik

  Dit ben ik

  Marlieke

  Leuk dat je op Lovethat.nl komt neuzen! Ik ben Marlieke en woon met mijn man en twee meiden in Zwitserland. Op Lovethat lees je meer over mijn leven en over dat wat mij interesseert, inspireert en motiveert!

  Liefs Marlieke

  Mis nooit meer een artikel!

  Voeg je bij 4.057 andere abonnees

  Volg ons op Facebook

  Follow

  Laatste berichten

  ×