De Croods seizoen 2

26 augustus 2016

De Croods seizoen 2

26 augustus 2016

Vanaf vandaag is het tweede seizoen van De Croods op Netflix te zien. Een van de favoriete series van Eva. Zelf ben ik niet zo’n fan, maar Eva moet er altijd onwijs om lachen en dan is het natuurlijk al snel goed!

Wie zijn De Croods?

De Croods is een prehistorische familie bestaande uit Eep, Thunk, Grug, Ugga, Sandy en Gran. Je kent ze misschien ook wel van de film.  In het nieuwe seizoen hebben ze weer heel veel ‘eerste keren’. Eep voegt zich bij het Scream-Leading team, traint met de eerste Death Guard squat en opent de eerste dansclub. Grug gaat de grootste uitdaging tot nu toe aan (wiskunde) en neemt de familie voor het eerst mee op vakantie. Thunk geeft zijn eerste comedyshow en wordt ‘slateboarder’ (say what?).
The Croods

In hun hilarische avonturen sluiten ze hechte vriendschappen en ontmoeten ze bijzondere wezens. Zo ontmoeten De Croods de familie De Broods en worden ze aangevallen door een Tyrannoconda… Wil je weten hoe dat afloopt? Ontdek het allemaal in 13 nieuwe afleveringen van 22 minuten, exclusief te zien op Netflix vanaf vandaag!

Marlieke

Marlieke is moeder van Eva en Liza. Ze is in 2014 geëmigreerd naar Zwitserland en houdt je op Lovethat op de hoogte van haar leven daar. Als moeder, als vrouw, als zelfstandig ondernemer en vooral als zichzelf.

All posts

No Comments

Laat hier je reactie achter

Dit ben ik

Dit ben ik

Marlieke

Leuk dat je op Lovethat.nl komt neuzen! Ik ben Marlieke en woon met mijn man en twee meiden in Zwitserland. Op Lovethat lees je meer over mijn leven en over dat wat mij interesseert, inspireert en motiveert!

Liefs Marlieke

Mis nooit meer een artikel!

Voeg je bij 2.719 andere abonnees

Volg ons op Facebook

Follow

Laatste berichten

×